... Ja ihan vahingossa:)

Alkuillasta ToTo treenasi A:ta, olin tehnyt oikein suunnitelmankin:) Vedin molemmat puolet sekä eteenjuoksun että taaksejäännin alustalla, toistoja aina 3 per puoli/suunta. Sitten alusta pois ja samat kuviot, meni hienosti eikä himmannut yhtään vaikka jäin sinne taakse kirjaimellisesti seisomaan, sen sijaan tipahteli välillä sieltä kontaktilta kun ei kovassa vauhdissa aina osu, tai osuu muttei pysy:)

Iltatreenit aloitti Jatsi, ensin muutama luoksetulon loppuosa ja näistä palkaksi ruutuun + lelulle:)

Pitkältä matkalta luoksetulo, pakona + suoraan leluun. Tämän perään hyppynoutoja jotka tänään oikein hyvännäköiset, ei arponut hyppäämistä tippaakaan:)))))))

Sitten ToTo, oikea kovan onnen soturi:( Vietiin yhdessä lelu ruutuun ja tarkoituksena oli ottaa pari liikettä palkatta alle ja palkaksi ruutuun, tässä ei harkattu palkkaamattomuutta vaan ruutumotivaatiota mutta kuinkas sitten kävikään..

Ensin seuraaminen joka oli yhtä puskemista, ei tässä mitään saa puskea treeneissä kyllä:)))) Sitten piti jatkaa seuraavaan liikkeeseen KUN Jatsi pääsi karkaamaan Jukkikselta ja toi ToTolle pallon!!!!!!!!!! Treenaa siinä sitten palkatta kun kaveri tuo pallon kehään:)))))))

Minä sitten suutuin tietysti vaikka kuinka ja paljon, en oikein tiedä kelle olin vihainen (mutta en siis Toopelle tietenkään) koska vahinkoja sattuu mutta Toope päätti sitten reagoida tähän ja välikohtaus sai siis vireen laskun aikaiseksi.

Koska suunnitelmiin ei kuulunut mitään laskevia vireitä, pätkäisin treenit poikki ja hetkeksi miettimään..

Eli plan B:)))))) Alkuperäinen treenisuunnitelma sai aivan uuden muodon ja niin meillä olikin hurjuutustreenit menossa ja ne menikin tosi hyvin!!!!

Klikkailin kaikkea kivaa ja kokeilin eri juttuja, moni toimi tosi hyvin ja näistä tulee vielä olemaan meille iso apu tulevaisuuden kisoissa:))))))) Eli hurjuutustreenit ei ole sama kuin juosta hulluna pallon kanssa pitkin pihaa, vaan hurjuutus on ennen kaikkea vireen nostoa liikettä edeltävästi:))) Ja siis tietysti siten, ettei tuomarit näe/kuule/reagoi:))