On tää tokon treenaus vaikeaa:)

Aina kun kuvittelee saaneensa koiran toimimaan, huomaa taas kerran olleensa väärässä..

Edelleen ja aina vaan vahvistellaan näyttökoe-liikkeitä, ja tietysti Jatsikin saa niitä treenata, vaikkei sen tarvitse enää ikinä näyttää kenellekkään mitään, se on elämänsä aikana näyttänyt NIIN paljon:)))))))

Ekana tehtiin noutoa, Puupi oli niin HYVÄ, niin HYVÄ!!!!!! Piha vaan tömisee sen tuodessa kapulaa niin kovaa kuin ikinä kykenee:)))))))

Sitten tehtiin merkkiä, Jatsi on koira joka on opetettu siten, että merkki tarkoittaa pääsyä ruutuun tai noutoon ja niin se tänäänkin kaihoisasti katseli mahdolliseen ruudun suuntaan (mitään ruutua ei kyllä pihalla ollut) eikä selvästikään palkkaantunut mun palkoista, hyvän työmoraalin omaavana se toki juoksi kerta toisensa jälkeen merkille mutta aina yhtä kaihoisia katseita olemattomaan ruutuun luoden, hassuliino:)))

Vimppana kaukot, jotka oli kyllä makeet. Hienosti peruutteli pitkin pihaa:)))

ToTolle sama setti, sillä prk.... noudolla sitten aloitettiin. Taas oli aikaa palautuksessa katsella lintuja ja näyttää niiin tylsistyneeltä kuin ikinä pieni bc vaan voi näyttää. Otin avut käyttöön ja tällä parani, kokeilin myös Puupin luomaa -hiipimistä- ja tälläkin parani mutta ilman apuja tai hetsausta tuota lienee turha nyt muutamaan vuoteen edes kokeilla:((((((((

Merkki on taas ToTon bravuuri, se tekee sen NIIN hienosti. Se oikein suoristaa itsensä merkin takana ja se on kieltämättä aikas näyttävän näköistä:))))))))))

Kaukot Toope teki myös loistavasti, varsinkin loppuperusasento on nyt makee, kun tähtää nenällä reiteen:))))))))