ToTo sai tänään laatuaikaa kanssani, vaihtoehtona oli treenata molempia vähän tai yhtä -oikeesti- ja päädyin jälkimmäiseen ja arvonnassa voitti Toope..

Tänään olikin sitten oikein pilkun viilausta. Taisin keksiä miten saan noudon palautuksessa velttoilun vaihdettua vauhdiksi tai sitten vaan ne tuhat edeltävää toistoa ovat tehneet tehtävänsä, mutta oli miten oli, tänään hyvät palautukset:)

Luoksetulossa tehtiin loppuosaa ilman apuja ja tämäkin toimi!! Tehtiin myös muutama luoksetulo hetsaten leluun ja tästä maahan + sivulle, toimi:)))))))) Kaukot kisamaisesti, hyvin!

Seuraamisesta ei taas tiedä, tuntui tosi hyvältä, koira tiivisti jalassa kiinni:) Mutta miltä näytti, se jää arvoitukseksi..

Lenkillä irrottiin taas, kolme puuta tuntui aluksi mahdottomalta tehtävältä, mutta kun lisäsin leikkiin vähän ohjausta eri suuntiin + oman liikkeen (kuten kunnon agi-ohjaajakin tekisi) alkoi irtoamaan loistavasti. Tästä siirryttiinkin sujuvasti oikeisiin pyörityksiin puiden lomassa ja näin tämän viikon agilitytkin tuli treenattuna:))))))))))