Ei menneet treenit ihan putkeen, oli ontumista, hyppyvaikeutta, noutokoomaa..

KESÄ, se on nyt:))))))))) Treenattiin ilman muuta ulkokentällä, aurinko paistoi ja oli aivan kuin kesäilta, IHANAA:))))))))))

Ennen varsinaisia treenejä muita odotellessa fiilistelin vähän ruutua molempien kanssa, Jatsi teki lelulle ja tyhjään, Toope alustalle ja tekikö tyhjäänkin, ei voi muistaa:)

Itse treenit alkoivat tuttuun tapaan p.ololla, ekana Jatsi teki tosi lyhyen istumisen Voitto pennun kaverina, harkattiin vain mukavaa jättöä, tässä onnistuen:))

ToTo istui varsinaisessa ryhmässä muiden maatessa, alussa oli aikakin tarkkaavainen mutta loppua kohden mentäessä alkoi pää pyörimään, nyt vaan näyttöjä enemmän!!

Jatsi treenasi omalla vuorollaan seuraamista, jossa palkkailin tiheästi. Liikkeen päätteeksi frisbeen heittoa ja seurauksena kolmijalkainen koira, kolmijalkaisuus meni kyllä silmäräpäyksessä ohi, eli olisiko joku kivi jäänyt hetkeksi etutassuun vaivaamaan?

Jossain välissä pari ruutua sekä lelulle että tyhjään, meni hienosti mutta sitten -se- hyppy, sitä ei taas olla otettu ja hyppäsi kuin rautakanki, vähän parani toistoilla mutta selkeä taantuma taas tämän liikkeen kohdalla, koskakohan sitä oikeesti (!!!) oppii ettei hyppyä vaan voi jättää treenaamatta..

Vappu tsekkasi ystävällisesti vielä treenien päätyttyä Jatsin hyppytekniikkaa ja kaikki siltä osin kunnossa, koira ei ole siis kipeä tms. Saatiin myös kotiläksyjä, millä vahvistaa hyppytekniikkaa tokohyppyytyksen rinnalla. Kiitokset Vapulle!!!!!!

ToTon treeneistä ei tekisi mieli edes kirjoittaa, se oli taas niin raivostuttavan tekninen ja kun tuo koira ei ole oikeesti tekninen!!!!!! En enää tiedä miten helpot treenit sitä voisi rakentaa että tuon kanssa onnistuisi..

Aloitettiin seuraamisella, tiheästi palkkaa ja mahdollisimman ToTo-ystävällinen kaavio (en kuunnellut liikkuria), ei tuntunut hyvältä, oli kuulemma näyttänyt, eli tuosta ei ota selvää..

Ruutuun tosi matalana lelulle, nyt on juossut ruutuun tosi vapautuneesti jo pitkään mutta tänään ei vaan voinut, ei voinut:((((

Noudon päätin ottaa hyppynoutona (Toopen lemppari) mutta ei se ostanut tätäkään, teki sellaisen pikkusievän hyppynoudon ilman mitään ilmettä, ihan kuin zombi:)))

Ja kun ei ollut mitään menetettävää, tehtiin vielä tasamaanoutoja joissa se ei ede löytänyt kapulaa (halunnut löytää), eikä edes irroittanut matkalla vaikka palkkailin vauhdista, höh..

Täysin sitten suunnittelemattomasti lähetin sen merkille kapula suussa ja tästä normaaali merkiltä palkkaus, tässä häivähdys mun omaa rakasta Toopea:)))))))) On se niin surullista kun koira ei rakasta ohjaajan kanssa samaa lajia:((((

Toopekin pääsi sitten näyttämään -loistavaa- hyppytekniikkaansa Vapulle (kiitos), se tömisi väärässä (siis hyvässä mielessä) kohtaa eli ponnistaessa, eikä paljon tarvinnut ilmeen perään kysellä..

Oli sitten ihan pakko vähän pyöritellä sitä yhden agi-esteen ympärillä ja voi että se on hyvä lukemaan mun kroppaa, tässä on puunkierrot tuoneet tulosta:))))) Ja tulee käteen mistä ja miten vaan, ellei ohjaaja laita lelua maahan syötiksi ja ohjaamalla ohjaa pikkuista siihen:))))

ToTo on kyllä niin ToTo, rakkaista rakkain mutta ei siitä taida koskaan tulla oikeeta tokokoiraa, mikä on tietysti tosi surullista mutta myös vähän pelottavaa, siis pitääkö mun oikeesti alkaa aksaamaan..

...ToTon kanssa:))))))))