Tänään alkoivat taas uudet kurssit, aina se on yhtä jännää...

Välillä tekee ihan pahaa kun ohjaajat jännittävät niin kovasti ja sitten se jännitys tietysti heijastuu koiraan. Mulla pitkään koulutuksissa käyneet ei varmaankaan enää mua jännitä mutta uusi ryhmätilanne on aina uusi ryhmätilanne.

Tänään ei kyllä jännitetty, sen sijaan naurettiin itsemme tosi pitkäikäisiksi, miten voikin tämä toko olla niin hauskaa:))))))) Varsinkin illan viimeinen ryhmä -team forssa- oli aikas hauska:))))))

Koulutusten jälkeen sitten tosi nauravaisena omia kouluttamaan ja tietysti se hyvä mieli tarttuu koiriinkin:)

Jatsi aloitti idarilla, oli ilme ja asenne kohdillaan:) Perään tunnari joka niin makee:)))))) Kaukoissa täydellistä taaksepäin työskentelyä, so happy:))

Luoksetulo olikin sitten se treenattava asia, ei muuten mutta Puupin luoksetulo on suunniteltava aina niin huolella ettei riko mitään osaa. Tänään pakka pysyi hyvin kasassa ja saatiin loistavat stopit ja hyvä vauhti, nyt kisoja edeltävästi enää vauhtia..

ToTolla oli oikeesti vapaapäivä mutta kun mä olin niin iloinen ja ToTo niin halusi, oli senkin kanssa vähän tehtävä. Vähän kapulan pitoa ja yksi ohjattu. Ohjattua on nyt treenattu ja treenattu mutta haluamaani muutosta en ole saanut aikaan joten nyt irroitan noudon kokonaan liikkeestä, tänään pari toistoa ja toimi, näin jatketaan!!