Vapputreenit treenattiin Kupittaalla, paikalla oli treenikaverina Aake ja häiriönä muutama tuhat vapun viettäjää:) Pilleineen:)))

Ennen treenejä käytiin tivolissa, eikös niin vappuna kuulu tehdä? ToTo ei tainnut edes huomata koko tivolia, kun oli niin kiire treenaamaan:))))))

Aloitettiin paikallaan oloilla ja tänään ne pääsi tekemään Jatsi, istuminen hyvin ja makuussa vaadin nyt pään maahan, hyvin piti!!

Sitten kokeiltiin sitä seuraamista ja perusasentoa taaksepäin, ihan helpolla ei taida korjaantua, enkä kyllä tiedä alanko sitä edes korjaamaan, pitää miettiä..

Lisäksi Jatsi teki ohjatun merkkiä, puun kierrolla luoksetuloja stoppeineen sekä haki palloa muutama sata kertaa, sillä kuuluuhan vappu ja pallo nyt yhteen:)

ToTo teki myös seuraamista ja nimenomaan perusasentoja. Näyttökokeessahan mä mokailin niissä koko rahan edestä kun stoppailin liian äkkinäisesti:(

Toopelle sopii kyllä hyvin kun vähän hidastaa ennen stoppia ja kertoo näin koiralle mitä on odotettavissa, nyt tehtäväksi jää vain muistaa ja toteuttaa tämä myös kokeessa!

Toope teki lisäksi pari ohjattuja ja muutaman irrallisen merkin, nämä hienosti mutta sitten päädyin kokeilemaan puun kiertämisen yhteydessä Toopenkin kanssa luoksetuloja, no nämä ei kyllä oikein toimineet..

..Topeliushan kuumuu näistä kierroista jonkinkin verran (siis höyryää ihan täysillä) ja sen seurauksena se kääntyy ilmassa jo jossain puolessa matkassa ja ei kyllä osu enää sivulle vaan syliin tai ohi tai tai..

Vielä emme siis yhdistä kiertämistä ja luoksetuloa Toopen kanssa:)

Tämän kuvan myötä kaikille HYVÄÄ VAPPUA!!!!!!!!!

1522778.jpg
ToTo & Vappupallo:) (kuva Sirpa Saari)