Maan mainiot Deet kokoontuivat viikonloppuna Turkuun viettämään viikonloppua tokon parissa ja juhlimaan 3-vuotis synttäreitään:))))))

Lauantaina treenattiin kupittaalla kansainvälisen jalkkis-turnauksen keskellä (välillä ihan kirjaimellisesti keskellä). Kaikki pennut tekivät ruudun, luoksetulon, kaukot ja lopuksi vielä p.olot.

ToTon ruutu oli taas vähän plääh, teki mutta sellainen palo siitä tekemisestä puuttui. Luoksetulossa sitä paloa sitten löytyi senkin edestä, jopa niin paljon ettei matkalla ehtinyt stoppailemaan ollenkaan. Hyvä muistutus ohjaajalle, eli stoppitreenit ennen kisoja kannattanee vielä tehdä:)

Kaukot Toope teki myös innolla ja itsekseen, hyvä kun ehdin sinne väliin jotain käskyjä antamaan:)

Istuminen ja makaaminen ryhmässä menivät hyvin!!!!!

Illalla kakuteltiin ja parannettiin maailmaa, en tiedä tuliko maailmasta sen parempi mutta kivaa meillä oli:)

Sunnuntaina treenattiin meillä eli saatiin Toopen kanssa ihan kirjaimellisesti kotikenttä etu, josta ei kyllä tällä kertaa ollut juurikaan apua.  Ohjatussa noudossa näytin sisaruksille meidän -katselen lintuja- ongelmaamme vain todetakseni, että lintujen katselun lisäksi oli tuo unohtanut merkille menon..

Ohjattua pohdittiin pitkään ja hartaasti, ja heti illalla kokeilin neuvoja, yhden treenin perusteella ei kovin isoja johtopäätöksiä ehkä kannattaisi tehdä mutta sen verran hyvin näytti toimivan, että näin jatketaan!!!

Seuraamisen vasemmalle käännökseen, tähän iänikuiseen geenivirheeseen saatiin myös toimivat neuvot joten pianhan tässä aletaan olemaan tosi hyviä, ellei täydellisiä:)

Lisäksi Toope temppuili vähän, merkkiäkin muistuteltiin sekä näytettiin sisaruksille liikkeiden välistä elämää kehässä, nämä kaikki sujuivat hyvin:)

1244400647_img-d41d8cd98f00b204e9800998e
Hei, mä oon jo 3 vuotta:)))))
(kuva Sirpa Saari)