ToTolla oli tänän teemana kepit. Alussa menikin monta kuviota ihan mallikkaasti mutta sitten onnistuin kokeilmaan liian vaikeaa avokkia ja taas historia toistaan itseään eli ilta kului avokin etsinnässä:)

Sain avokin menemään takaperin ohjaten edeltävät hypyt ja tuotakin vaihtoehtoa voisi sopivassa kohdassa käyttää mutta luulen että meidän pitää avokkia treenata siltikin lisää:))

Jatsilla oli hauskat treenit, ensin tehtiin vauhtitunnari hiipimällä ja se oli MAKEE!! Sitten pääsi tekemään palkaksi kepit mutta koska on virallisesti tokokoira, sai tehdä kepit merkin kautta päätyen ruutuun, vähän siistii:)))

Iltasella vielä..

Sain kuningas-idean naksuttaa Toopelle oikeaa sisäänmenoa ja hyvät ideat pitää tietysti testata heti:)

Eipä ollut naksulla paljon käyttöä, tarjosi HUUTAMISTA JA PURI KEPPEJÄ. En saanut autettunakaan edes vahingossa onnistumaan:( Oikeiden keppien tilalla oli nyt vain 2 keppiä eli tarkoituksena todellakin vain vahvistaa sisäänmenoa mutta kun ei mene ei mene..

Verkotin kepit ja hienosti hyppeli yli:))))))

Sitten annoin periksi -mustavalkoisuudelle- ja verkotin oikeat kepit, kerran taisi tehdä ohituksen mutta sitten teki avokin mistä ja miten vaan, naksuttelin kyllä oikein menot mutta annoin pujotella loppuun. Verkoilla jatketaan:))))