Siinä tiivistettynä meidän tämän päivän treenit:)

Tänään oli siis tarkoitus vahvistella eri juttuja, vahvistamiset on usein se joka monelta jää treenaamatta, tehdään vaan liikkeenomaisesti asioita vaikka perusjuttujen vahvistuksella pääsee usein nopeammin tavoitteeseen:)

Aloitettiin treenit kiertämisellä ja tänään kierrettiin siivekettä. Jatsi oli tässä ihan pro ja yhdistettiin lukuisiin kiertoihin myös luoksetulon stopit!

ToTopa olikin sitten päivän yllättäjä, kiersi kaukaa ja hyvin, eli myös sen kanssa päästiin stoppi-tasolle:)

Seuraavaksi alustan painaminen, tätä tehtiin ihan pentutreeninä eli koira merkin taakse ja sieltä suuntina alustalle, Jatsi oli tässäkin pro mutta ToTo taas päivän tähti, sen vauhti oli jotain käsittömätöntä, tarkuuden tippaakaan kärsimättä:)

Peruuttaminen vimppana ja tässä sitten todellakin kului aikaa..

Jatsi ja peruutti pitkät pätkät hienosti. Tein vähän kujanmuotoisessa kohdassa ja koska kujan toinen puoli sisälsi kepit, pääsi sitten keppien matkan peruutettuaan tekemään palkaksi kepit:)

ToTolle sama suunnitelma mutta ei pystynyt peruuttamaan kun kyttäsi niitä keppejä ja vaikka vaihdoin paikkaa aidan viereen, ei kyennyt sittenkään:(

Noh, hain sitten putken ja Toope sinne aidan ja putken väliin kapealle kujalle ja jopa lähti peruuttamaan ja LUJAA. Palkaksi sai tietysti tehdä putken:) Tämän treenin jälkeen keppienkin vieressä peruutettiin ja LUJAA:)

Samassa treenissä treenasin myös itseäni eli koiran tehdessä putkea, valssailin siellä toisessa päässä (vaikeaa mulle) ja näin naapureiden perjantai viihde oli taas taattu:)))