Tänään omien kurssien innoittamana päätin tehdä häiriötreeniä ja häiriönä toimivat agiesteet, joita ei sitten siirretty milliäkään, eli radan keskellä tokoiltiin.

Jatsi teki hienosti kuten aina, mutta se on aksa-esteiden keskellä tietysti treenannutkin ja paljon. Ainoastaan pujottelun kohdalla tehdessään ohjattua noutoa joutui vähän arpomaan kummalta puolelta ne kepit kannattaisi kiertää päästäkseen palauttamaan kapulan:)

ToTokin välitti harvinaisen vähän esteistä, no kerran meni keppien taakse tarjoamaan merkkiä (merkki ja pujottelu vierekkäin) mutta muuten teki tokoa aikas kivasti:))

Lisäksi treenattiin eilistä -kadonneen avokin- rataa ja vitsit se meni tänään hienosti, kepit verkotettuna edelleen ja saa nyt jonkin aikaa ollakkin näissä vaikeissa kulmissa. Ja kun kepit kerran onnistui, kokeilin vielä yhtä ohjausta ja takaaleikkaus (joka ei ole Toopen bravuuri) toimi ihan älyttömän hienosti.

Nyt tekisi mieli mennä kisaamaan jo suunniteltua aiemmin (vaikkei siihen suunniteltuunkaan enää pitkä aika ole), on jotenkin niin hyvä fiilis. Kisat sitten kertoo sen todellisuuden, joko tiputaan korkeelta ja kovaa tai aloitetaan agi-ura tyyliin -tulin, näin, voitin-