Eilen treenattiin Kupittaalla Tsau:n joukkueen kera kenraalit tulevan sunnuntain piirimestiksiä ajatellen. Koska ToTo luovutti joukkuepaikkansa osaavimmille, edusti näissä treeneissä meidän perhettä Jatsi:)

Jatsi tekikin ihan huipputreenit, kaikki meni aivan suunnitellusti!!!

Ekana p.olot, molemmat loistavat! Yksilöliikkeinä aloitettiin ruudulla, jossa pilkoin ruudun palasiin, kaikki osat tuli treenattua ja meni hienosti:)))

Seuraavana idari, jossa käskytettiin joka toisella sivulla. Vähän menaisi ennakoida liikkuria istumisen kohdalla muttei enää makuussa, tosi hyvä että pääsin vahvistamaan nyt tämänkin.

Kaukot olivat olleet liikkumattomat, tosin ennakoi perusasentoa mutta ei meillä ole ennenkään liiasta innosta nipotettu, joten ei nipotettu nytkään:)

Vimppana muutama suora luoksetulo suoraan leluun & pakona, hyvin nosti lähtövauhtia eli tämänkin liikkeen treenaus meni ihan putkeen:))))

ToTolla ei sitten putkeen menekkään:( Päivällä treenattiin takaakiertoja ja saatiin huippuhyvät treenit alle, aloitettiin ihan alusta pikkuhiljaa vaikeuttaen, onnistumisprosentti taisi olla 95 %

Illalla jäi joukkuetreenien ajaksi kotiin ja kotona oli vastassa aika pask.. vastaanotto. Oli jo päivällä oireillut vähän muttei tajuttu että vatsatauti (?) oli noin paha...

Ilta kului siivotessa ja yö ulkona juostessa, nyt näyttää paremmalta mutta verta tulee vielä aika reilusti, saa nähdä selvitäänkö ilman päivystyskeikkaa..