Sain nyt vihdoin tehtyä pitkällisen miettimisen jälkeen -ison päätöksen-

ToTon tokoilut jää nyt lopullisesti:) Koskaan ei saa sanoa -ei koskaan- mutta ainakin näillä näkymin sen tokot oli nyt tässä ja se on kyllä hirvittävän surullista..

Tokohan on MUN laji ja todellakin haluaisin sitä harrastaa jokaisen koirani kanssa, joskus vaan tulee eteen koiria joiden kanssa MUN haaveet ei toteudu:(

Meille koirat on kuitenkin aina ensisijaisesti perheenjäseniä ja niiden kanssa harrastetaan niiden ehdoilla, tokon jatkaminen ToTon kanssa ei enää olisi tätä joten ToTo saa nyt suunnata tarmonsa muihin lajeihin.

Uusi päälaji tulee olemaan tietysti agility mutta ajattelin että myös jälkeä voitaisiin kokeilla, pk-puolen tottis on sen verran simppeli että sen Totonkin pää kestää (jos kestää ampumisen), jäljen varmasti saan opetettua ja siinä se olisi omillaan, esineruutu tulee varmaan olemaan se -hankalin- mutta murehditaan sitä sitten myöhemmin..

Ja päivittäiset tokotreenit korvataan tempuilla, niitä ToTo rakastaa ja tykkään tuosta koirasta niin paljon, että haluan sen saavan tehdä asioita joista se nauttii!!