Tänään pääsi Japsu treenaamaan pitkän kaavan kautta. Ekana tehtiin tunnari jossa eka toistolla kapula about keskellä ja toistolla laitimmaisena, molemmat tunnarit superit:)

Ohjattu hurjuuttaen ja vaudista palkaten, merkki myös erillisenä hurjuuttaen & suorapalkalla. Hyppynouto tehtiin puisella koska metsku oli jäätynyt esteeseen kiinni:)

Kaukoja tehtiin leikkien ja tällä kertaa lelupalkalla, tämä jähmettää asentoja mutta peruutusleikillä sain haluamani ojennukset ja Japsu haluamansa palkan, hyvä kauppa:)

Lyhyt paikallaan makuu, pää hienosti maassa, perään kohtalaisen pitkä istuminen. Luoksetuloja tehtiin vähän uudella leikillä, eli nyt yhdistin kiertämiseen oman juoksun stopin jälkeen, tästä tulikin sitten ihan hitti Japsulan mielestä ja stopitkin terävöityi, aina sitä keksii uutta..

Ruudussa palkkasin tänään mulle leluun, palkka irtosi joko tismalleen oikeaan paikkaan stoppaamisesta tai siirtelystä, hauskaa eestaas-juoksentelua:)

Mini-idarikin vetäistiin eli seisominen  pienemmällä kiertämisellä ja istumisesta suora palkka. Oli kyllä todella kivat treenit kattoukkojen häirinnällä maustettuna:)

Lisäys;

Koska meidän kattoremppa mahdollisti vielä myöhemminkin treenailut, pääsi ToTokin tokottamaan:)

Tunnarilla aloitettiin, pari toistoa, molemmat loistavat! Hyppynouto oli myöskin hieno, samoin mini-idari ja luoksetulo, jossa tänään palkka irtosi maahanmenosta. Ruutu suoraan lelulle bueno mutta tyhjässä ruudussa tuppaa jäämään vähän turhan eteen (kuten viime kisoissakin).

Nyt annoin Toopen hakea itse pyörien oikean paikan, vinhaan pyöri ja paikka löytyi:)))))))