Jatsi pääsi aloittamaan treenit, tehtiin kaikki noudot. Ohjatussa palkkasin ensin merkin, toistolla koko liike, teki hyvällä ilmeellä:) Hyppynoudossa metsku jäi pystyyn, mutta tämä haitannut eli hyvä ilmeinen suoritus tässäkin.

Tunnarissa myös hyvä ilme mutta väärä kapula! Kapula oli Norjan malliin reunassa mutta otti ihan toisesta suunnasta väärän! Lähetin uusiksi ja oma löytyi! Tehtiin vielä tunnari, nyt kapula toisessa reunassa ja taas toi väärän. Ei muuta kuin uusiksi lähetys ja oma löytyi, että silleen..

ToTo teki saman setin mutta palkatta, eli palkka irtosi vasta tunnarin luovutuksen jälkeen. Missään noudossa ei mitään moitittavaa, ilme oli loistava:)))))))) Pikku hiljaa alkaa tämä yhteinen sävel Toopen kanssa löytymään:)))))

Esineruudussa tänään vain 1 esine ja 2 koiraa, vain yksi voittaja siis:) Ja tänään voittaja oli ToTo, esine oli aika lähellä ja Jatsi ampui tuttuun tyyliin kauas taakse Toopen jäädessä etualalle. ToTo oli kyllä niin polleeta kun hän oli se etevin ja pätevin:))))))))))

Polleus näkyi hyvin laittomassa, joita saivat tehdä muutamat esineruudun jälkeen, irtosi tässä kuin ohjus:)))))