Lauantai-ilta aloitettiin ToTon kanssa agilla:)

Ensin tehtiin radanpätkä jossa pussi osoittautui hankalaksi, ei oikein hahmottanut tätä, muutaman toiston jälkeen alkoi sujumaan, myös ohjaajan sijoittumisella oli merkittävä osuus tässä:)

Toinen radan pätkä meni hyp- hyp- hyp- rengas- kepit- pöytä- puomi, tämä sujuikin tosi hienosti, kepit haki ja teki ihan itse, joten pääsin irtautumaan pöydälle, pöydän tekee nykyään tosi hienosti mutta siellä pysyminen on toki Toopelle tosi hankalaa, henkisesti:)

Puomi meni tosi hienosti ja irroitin tässäkin itseni, tämä ei vaikuttanut Toopen kontaktiin mitenkään, on se taitava:))))))

Jatsi pääsi sitten tokoryhmän treeneihin ja se meni upeammin kuin koskaan!!!

Aluksi tehtiin luoksetuloja & stoppeja siivekkeen kierrolla, tästä Jatsi nauttii suunnattomasti:) Perään suora luoksetulo liikkeenä ja palkaksi ruutuun, jossa lelu. Lisäksi tehtiin kaukoja aika lyhyeltä matkalta, teki hienosti!

Toisessa osiossa tehtiin seuraamista, tässä into vähän haittasi tekniikkaa, mutta paras ilme voittakoon:)))))

Lisäksi ohjattu nouto, molemmat puolet. Vasen ihan normaalisti, oikea kapula ruudun edessä, ruutu ei haitannut mitenkään, hyvä Puupi:))))

Siinä olikin sitten Jatsin treenit, seuraavaksi treenataan & kisataan Norjassa, jossa meidän motto tulee olemaan -paras ilme voittakoon-