Tänään oli aika harrastuspainotteinen päivä, ollaan aksattu, tokotettu ja temppuiltu, temppu päivässä pitää mielen virkeänä:)

ToTo pääsi päivällä aksaamaan ja se oli tänään yllätys, yllätys oikein HYVÄ! Treenin aiheena takaakierrot jotka on Toopella aina olleet NIIN hankalat mutta tänään ei ollut yhtään hankalaa. Tästä innostuneena päädyin sitten pyörittelemään sitä enemmänkin ja se meni NIIN hyvin!!

Toko-osiossaan Toope teki ruutua, joka edelleen tosi hieno, näyttää tyhjänä toimivan parhaiten ja sehän sopii:)

Temppusektorilla seisottiin rasiassa pitkästä aikaa ja sohvalla tatzattiin, hienosti peruuttaa sohvalla, käy samalla takajalkajumpasta:)

Jatsi sai temppuvuorollaan harkata taas sitä ryömimistä, nyt ryömii jo takaperinkin:)

Illalla sitten tokoryhmän treenit, jossa pääsi tekemään ensin 2 ruutua seisomaan stopaten ja sitten yhden ruudun suoraan maahan ja tämä koko liikkeenä. Lisäksi kierrettiin tuolia ja tehtiin kaikki luoksetulon osa-alueet, Jatsi lisäsi kiertämiseen vähän aksantapaista, tehden hypyn siinä mennessä:)

Pepsin päivä ja päiväruokatreenit sitä tavanomaista ruutua, kaukoja, seuraamista, temppuja, tatzia, jossa se on todella hyvä!

Tokoryhmän treeneissä ruutua nyt alustalle, meni tosi hienosti! Tehtiin myös evl-tyyliin vasemmalle, tällöin ruudussa lelu suorapalkkana. Seuraaminen oli ihan kivantuntuista, vähän se täyskäännöksissä pyöri, ollaan harkattu takaa-temppua ehkä liikaa?

Kaikki noudot menivät tänään ihan ranttaliksi, Peps leikki kapuloilla ja piti niitä ihan mistä sattuu, ei kuitenkaan keskeltä koskaan ja kapulat tippuivat, ainut mikä toimi oli pitäminen, sitähän nyt ollaan vain treenannu eli oma moka..

Myös tuolia kierrettiin ja tehtiin luoksetulon stoppi, tämä aikas makee ja tosi hyvä draivi tässä liikkeessä kokonaisuudessaan:)

Ryhmän jälkeen jäättiin vielä aksaamaan pienesti, minimuuri tehtiin ekaa kertaa ikinä. Pari tatzia puomin kontaktilla, teki hienosti. Ja loppuhuipennukseksi kokeilin muutamaa estettä medikorkeudella, halusin a) katsoa tajuaako se edes hypätä ja b) kääntyykö se hyvin, koska on kääpiö

a) tajusi b) kyllä kääntyy, Janita oli oikeassa:)