Alkaa pikku hiljaa nämä pakkaset ottamaan päähän..

Ei pysty treenaamaan eikä kouluttamaan. Omilla pystyy just ja just tekemään vauhtitreenejä, kun pitää koirat liikkeessä ja itse juoksee villinä mukana:)

Kouluttaminen on lähes mahdotonta, kun aivot jäätyy eikä saa mitään järkevää suusta ulos, tervetuloa vaan pakkasilla mun koulutuksiin:)

Mutta sisällä pystyy tekemään kaikkea kivaa & hyödyllistä!!!

Jatsi on tehnyt kaikkea järkevää kuten ryömimistä, ryömii ihan intoa jo monta metriä:)

ToTo on oppinut tekemään sukulakun väärin päin ja lisäksi treenannut pysymistä, pysyminen siirretään agin lähtöön jossain välissä, näin toivomme:)

Pepsi on treenannut takajaloilla seisomista (vähän kävelyäkin), läpimenoa, kaukojen M-S vaihtoa, pitkiä p.makuita ja ihan uutena tarjoamista..

Eilen oli tarjousilta koko porukalla, ensin peruutettiin, sitten laitettiin pää maahan ja lopuksi istuttiin. J & T osaavat laskea!!!!!!!! Kun aina kolmen onnistuneen tarjouksen jälkeen tehtävä vaihtuu, eivät nämä älykkäät koskaan tarjoa neljättä kertaa samaa, osaavat siis laskea ainakin kolmeen:)

Pepsille eilinen tarjousleikki oli sen elämän ensimmäinen. Ihan pienellä pennulla näitä ei voi tehdä, koska ensin pitää jotain osata tehdäkkin mutta nythän Peps osaa jo vaikka mitä eli pääsee mukaan näihin tarjouksiin:)

Meni kyllä yllättävän hyvin, ainoastaan istuminen oli vähän hakusessa, sen sijaan tatzia tarjosi joka väliin, minkä sille voi että on agiin suuntautunut:))))))