Huomenna kisataan Turun messarissa maajoukkuekarsinnat ja tänään oli ohjelmassa kenraalit, eli liikkurit kävivät avustajien kanssa kehän kulun läpi.

Lupauduin kenraaliin hajoituskoirakoksi täysin itsekkäin perustein:)

Pitkään mietin ottaako ToTo kisatilanteeseen, jossa pystyy palkkaamaan liikkeiden välissä vai Jatsi joka ansaitsisi kerrankin kehässä palkkaa. Päädyin Jatsiin, se on sen ANSAINNUT!!!!!!!!

Jatsi teki kaikki liikkeet kisamaisesti, liikkeiden välissä sai namia, temppuja ja lopussa vielä LELUN, oli siinä pienellä bordercolliella ihmettelemistä, kisoissa palkkaa, KERRANKIN:)))))))

Itse kisa meni virheettömästi, kaikesta muusta olisinkin ollut yllättynyt..

Nyt on itsellä NIIN hyvä mieli, kerrankin Jatsi sai ansaitsemansa palautustreenit!!

Mutta toki me oltiin matkassa koko lauman voimin, myös ToTo pääsi nollaamaan viime vuoden koomakisat, sen kanssa treenattiin kehässä moneen otteeseen ja vimppana harkattiin vielä frisbeellä...

frisbeestä kuullaan vielä:))))))))))

Pikku Pepsikin pääsi tokoilemaan isolla areenalla, hienosti meni vaikka häiriötä oli kohtuuttomasti. Oli ihmisiä ja oli ihmisiä, osa ihmisistä rakensi katsomoa, osa julkisivua ja siellä trukkia väistellen pikku Peps vaan treenasi tyynen rauhallisesti merkkiä, ruutua, luoksetuloa, kaukoja ja seuraamista, aika pätevä puolivuotiaaksi:)))))))

Kaikille huomenna oikeesti kisoihin osallistuville tosi paljon onnea, paras koira voittakoon ja ainahan se paras voittaa!!!