Vähän piti arpoa lähtemistä tokotreeneihin, ollaan pidetty -10 rajana ja nyt mittari oli siinä ja siinä..

Päätettiin kuitenkin treenata mutta nopealla tahdilla ilman odotteluja, eli treenattiin häiriössä kaikki kolme nuorta urosta samaan aikaan kentällä.

Peps oli oikein pätevä, tottakai se huomasi muut samaan aikaan treenaajat, mutta ne eivät juurikaan häirinneet Pepsin tekemistä.

Muutama kolari sattui, ekassa Pepsin pallo ja Voiton kapula lensivät yhteen, siinä bc ja sheltti sitten arpoivat mikä on kenenkin tavara:) Toisella kertaa Voitto toi pallonsa Pepsille ja Pepsihän toki otti tarjotun lahjan vastaan ja oletti sitten kaiken Voitolle kuuluvan olevan hänen, eli käväisi vielä kerran hakemassa Voiton kapulan tämän harkatessa hyppynoutoa:)

Itse treenit olivat pelkkää vauhtia, pakkasella ei paljon viitsi muuta treenata. Ohjattua noutoa tehtiin kapulalla, lelulla ja kiertämällä, kiertäminen osoittautui sen verran hyvän näköiseksi että luultavasti opetan sen tällä, ainakin alku näytti tosi lupaavalta:)

Lisäksi tehtiin kiertämällä luoksetuloja suoraan leluun ja pari stoppiakin. Merkkiä erillisenä, luoksetulo liikkeenä ja sitten seuraamista, seuraamista ja seuraamista. Tehtiin myös kaukoja, joita tehdään nyt sarjana ja aika kaukaakin, hyvin menee:))))

Voiton kanssa tehtiin myös lyhyt p.makuu, jossa olin ekaa kertaa piilossa muualla kuin kotona, no problem´s

Tokojen jälkeen muutama puomi, alastulo UPEA edelleen, vaikka olisin missä tai tekisin mitä, VAU!!

Toiselle kentälle jäätiin vielä tekemään vähän neliötä ilman rimoja, meni kyllä loistavasti, tehtiin jopa kahden esteen takaakierto, lisäksi välistä vetoja ja työntöjä, onkohan työntö edes oikea termi? On tai ei, sinne sen sai työnnettyä minne halusi:))))))