Tosi usein kuulee sanonnan lahjattomat treenaa ja koska me treenataan niin paljon, niin ollaan varmaan tosi lahjattomia:))))

Jatsi & ToTo ovat lähinnä joulunajan puuhastelleet. Niillä on ollut tärkeä tehtävä kun ollaan opetettu Pepsille malttia, tehdä aina jotain temppuja tai tokontapaista Pepsin odotellessa (kiltisti) vuoroaan.

Lisäksi J&T ovat pelanneet jalkapalloa, etsineet esineitä sekä harjoitelleet perusasentoa ohjaajan oikealla puolella:)

Tänään tämä lahjaton jengi treenasi merkkiä ja loistavien merkkien jälkeen yhtä ohjausta agin ihmeellisessä maailmassa. Ihmeelliseksi sen tekee se, että mulla ei ole harmainta hajuakaan siitä mikä voisi olla kyseisen ohjauksen -nimi-, puhumattakaan siitä miten se pitäisi opettaa

Mutta hienosti se silti meni, kaikki koirat päätyivät sinne minne halusinkin! Kyseessä oli ikään kuin pakkovalssi mutta väärään suuntaan:)

Pepsi ei ole mitään joululomaa viettänyt vaan treenannut, treenannut ja treenannut. Nouto kun saatiin kuntoon, aloin työstämään esineitä. Pepsin halu etsiä oli 0 ja vain siksi, ettei halunnut palauttaa mulle mitään, yhtään mitään. Miksi etsiä esineitä kun ne pitää viedä ohjaalle, looginen pentu:)

Treenattiin sitten rinnakkain sekä lelujen palautusta että esineiden etsimistä, alkaen, mistä muualtakaan kuin olohuoneesta jonne ilta illan jälkeen piilottelin tennareita. Näytti kyllä aluksi niin epätoivoiselta ettei tottakaan mutta kun ei ole lahjoja, pitää vaan treenata:)

Ja nyt hakee jo pellolla esineitä, hirveellä dravilla ja innolla + palautusvauhti on sama kuin menovauhti, vitsit taas pitää todeta, että treenit kannattaa:))))))))

Lisäksi Peps on aloittanut tunnarin, näyttää tosi hyvältä. Intoa on enemmän kuin älyä mutta selkeästi on oikeilla jäljillä. Yhdellä kerralla kävi tosi kurjasti, Peps haisteli hienosti, löysi oman ja yritti ottaa sen apinan raivolla jolloin kapula sinkosi kaapin alle seinää vasten, sieltäkin vielä yritti sitä saada mutta sitten meni järki ja palasi kapuloille ja toi väärän, josta sai tietysti ison palkan:)

Aktivointipelikin ostettiin joulun iloksi, tämä on ollut lähes päivittäinen hupinumero. Jatsi on alusta asti ratkonut peliä omaan varmaan tyyliinsä, ei mitään turhaa hosumista vaan tarkkaa työtä ja namit saa aika nopsaan suuhunsa. ToTo oli aluksi vähän reppana, se ei tajunnut ja pyysi apua. Mutta kun apuja ei tullut, keksi idean ja taitaa nyt jo olla Jatsia näppärämpi. Pepsi taas tekee tätä raivolla, se ei tippaakaan mieti miten namit saisi kätevemmin ulos, se vaan rapii, puree, tönii ja tätä kaikkea yhtä aikaa, mikä yllättävintä, sen taktiikka on kerta kerran jälkeen nopein, ei kaunein, mutta nopein.

Pepsi oppi meidän koirista nopeiten perusasennon ohjaajan oikealla puolella, osaa sieltä jo siirtyä vasemmalle puolelle ja melkein vasemmalta oikeallekkin, toki sen etuna on ettei ole vuosikausia tehnyt perusasentoa -vain- vasemmalle puolelle kuten nämä meidän tokotyypit:)

Kaukoja ollaan tehty aika paljon yhteistreeninä, menee tosi hienosti ja on kyllä näyttävän näköistäkin. Vielä en ole raaskinut Pepsin takia kilpailuttaa (nopein asento voittaa) vaan kaikki on saaneet joka kerta palkan, edellyttäen tietysti että asento on oikea:)

Lahjattomuudesta huolimatta tai ehkäpä juuri sen takia, treenit jatkuvat..