Eilen päätin aloittaa Pepsin kanssa saavistelut:)

Toteutus ei ollutkaan sitten niin helppoa. Saavi oli jossain takapihalla hautautuneena lumeen, onneksi muistin edes suurinpiirtein paikan jossa olin saavin viimeksi nähnyt..

Paikansin saavin, kaivoin sen lumen alta, mutta se olikin jäätynyt kiinni, eli se piti vielä hakata irti. Tämän seurauksena saavi hajosi..

Tässä kohtaa joku olisi jo voinut luovuttaa? Minä sen sijaaan laitoin saavin sulamaan ja sulatuksen jälkeen teipattavaksi ja niin sillä yksi ilta pärjättiin, tänään ostin sitten uuden saavin ja myös kauhan:)

Jatsi on perinteiseen tyyliinsä rummuttanut saavia ja tehnyt sen kanssa takapään käyttö treeniä, hienosti Jatsi pyörii etutassut saavilla seuraten mua.

ToTo piipahti saavissa, mutta koska saavi on sille liian helppo, sai se kauhan kaveriksi. Nyt seisoo kauhassakin jo, eli seuraavaksi pienempi kauha:)

Peps aloitti saavistelut eilen, eilen riitti etutassut saavissa. Tänään palkkailin kolmesta tassusta + kerran saavissa istumisesta:)

Päivällä myös tokoteltiin, teemana ohjattu nouto joka sujui kaikilta oikein hyvin!!!

Peps treenasi päiväruokansa kanssa saavistelun lisäksi takapäätään, hyvin käytti ja treenin edetessä vaan parani koko ajan, taitava pentukoira:)