Tänään oli lämmintä ja pääsi treenaamaan, JEE!!!!!!!!!!!!!!

ToTo on nyt kovasti treenannut sisällä pysymistä, sehän ei agissa pysy ei lähdössä eikä kontakteilla, kontaktit aikanaan mutta siinä lähdössä pitää pysyä jos haluaa kisaamaan..

Olohuonetreeneissä on se hyvä puoli ettei naapurit näe. Uskon näyttäväni aika koomiselta treenatessani miljoonalla eri variaatiolla pysymistä, tietenkään ei siis riitä normaali liikkuminen vaan mukaan oli saatava jos jonkinlaista extremeä:)

Tänään sitten ekaa kertaa kokeiltiin ulkona esteillä ja mitä tekee ToTo, PYSYY!!!!!!!!!!!!! Ei se sille helppoa ole, eikä se siinä mielellään pysy ja tätä pitää oletan, treenata vielä vaikka kuinka ja paljon mutta pääasia että nyt pysyi ja päästiin treenaamaankin sitä agia. Olin siis varautunut siihen, ettei esteen estettä päästä etenemään mutta mehän tehtiin vaikka kuinka ja paljon:)

Tehtiin pysymistä myös kontaktilla, tämäkin onnistui mutta näytti kyllä vielä huterammalta kuin lähtötilanne..
..mutta pystyi pysymään ja kesti pallon heiton eteenpäin sekä mun paikallaanjuoksun, kokeilkaapa juosta paikallanne ympyrää hangessa, se on kivaa!

Illalla suunnattiin sitten tsaukkilaan, yhtään ryhmäläistä ei näkynyt joten päätin aksata:) Ensin tehtiin niitä lähtöjä, ekalla varasti, otettiin uusiksi ja loput pysyi!!

Sitten treenattiin puomia, ensin pentutyyliin ja sitten kokonaisena, ei se vieläkään tule suoraan alas mutta tulee kuitenkin melkein ja korjaa itse. Pysymistä treenattiin tässä myös, se vasta vaikeaa olikin mutta onnistuttiin:)

Sitten tuli jo porukkaakin paikalle ja vaihdettiin lajia lennosta. Ensin p.istuminen, istui hyvin vain puoliksi tyhjennetyllä aksakentällä, tässä pysyminen ei ole vaikeaa:)

Yksilöliikkeinä tehtiin ruutu, eka stopista palkaten ja toistolla koko liike, tämä hieno. Seuraavaksi seuraamista + täyskäännöstä pk-tyyliin, pari luoksetulon loppuosaa siten että yleisö ihan takana.

Vimppana vielä kaukoja taas siten että yleisö ihan takana, hyvin kaukoili:)

Koska tokot menivät hienosti, päälle vielä pari lähtötilannetta kera haukkuvien koirien ja ratahenkilön, meni ToToksi niin hienosti!!

Tässä Sirpan ottama kuva söpöliinistä:)

Kuva Sirpa Saari

Toki Jatsi ja Pepsikin treenasivat omia juttujaan, mutta ne ei tänään loistaneet kuten ToTo, joten niille ei palstatilaa irronnut:))))))