Tänään treenattiin ruutua hangessa, oli hyvää lihasjumppaa samalla, hangessa oli melkoisen työlästä tarpoa..

Peps aloitti, tehtiin nyt voi-ruutua x 2 lelulle ja kerran tyhjään. Kaikki ruudut loistavat, kääpiötä ei hanget haittaa:)

Lisäksi tehtiin uutena ruudun loppuosaa x 2, eka suoraan leluun ja toinen imuuttaen seuraamaan, vähän jäi perusasento vajaaksi lopussa mutta ei sitä roomaakaan päivässä:)

ToTo seuraavaksi ja aloitettiin tyhjällä, sinne upposi. Toistolla kokeilin lelulle mutta tämä ei ole vaan Toopen "juttu", vauhti hidastuu, alkaa turhan aikaisin kyttäämään lelua. Parempi tehdä vaan tyhjiä tai alustaa koska näillä toimii paremmin.

Jatsi ei sitten yllättäen tykännytkään kahlata ruutuun, aika jännä, kun se on se meidän perheen kahlaaja, aina umpihangessa jos mahdollista. Teki toki ruudun mutta ei "ilmeellä" eli jätettiin tämän hinkaaminen suosiolla.

Peps pääsi sitten vielä hommiin ruoka-aikanansa. Aloitettiin metallilla jossa tänään treenattiin irroitusta, toimi hyvin, loppukerroilla puristi oikein metallia kun toin kädet kapulaan, hyvä hyvä!

Maahanmenoja tehtiin kaikilla mausteilla, lähinnä vahvistettiin päätä jota ei nyt laittaisi maahan (kun palkka tulee ylhäältä päin) mutta äkkiä se pää muistui mieleen kun palkkaa ei muuten irronnut;)

Liikkeestä maahanmeno ja kaukojen maahanmeno hyvät, luoksetulon maahanmeno vielä vähän hutera, yrittää kovasti mutta aina ei onnistu..