Sunnuntaina Peps pääsi rautatie-asemalle treenaamaan. Tehtiin sivulletuloja, seuraamista, takapää temppuja ja kaukoja, vähän ihmiset katsoi kun treenaan täpötäydessä asemasalissa kääpiön kanssa:)

Junaa odotellessa laiturilla tehtiin lumikasan päällä kontaktitreeniä, ei hämmästynyt viereen tulevasta junasta kun tatzasi niin kovasti:)

Junasta saapuikin sitten treeniporukkamme uusi vahvistus sheltti Maya, ikää 8 viikkoa. Olisin treenannut sen kanssa jo asemalla mutta ei kuulemma osannut vielä kulkea kaulapannassa, höh!

Pääsin sitten Sirpan kotipihalla vähän treenaamaan "Maijaa", perusettiä; sivulletuloa, seuraamista, luoksetuloa, kiva pentu, ei yhtään ihmetellyt miksi rankan reissun jälkeen joku tuikituntematon alkaa treenata sen kanssa outoa lajia:)

Ja mainittakoon, että minä en ole se joka "Maijaa" treenaa tai ohjaa kisoissa sitten isona, vähän vaan piti kokeilla..

Tänään oli vuorossa taas teho-agit:)

Rata oli kuulemma helppo, mistä ihmeen hatusta ne koutsit näitä termejä vetää:)

Eli ei ollut helppo, varsinkin kepit olivat tosi hankalasti, mittarina käytän ToToa joka hakee kyllä kepit mistä tahansa, eikä sekään millään hahmottanut niitä.

Lisäksi radalla oli yksi hmm.. haastava kohta joka isoksi ihmeeksi saatiin loppuviimeksi tehtyä. Vaatihan se lukuisia testejä miten sen tekisi, valssejakin ehdoteltiin, yllättäen en lämmennyt:)

Lopuksi Toope teki vielä pari puomia, alusta + nami, toimii sikamakeesti. Pelkkä alusta, ei toimi..

..eli nyt jatketaan alusta + nami ja yritetään rikkoa vanha kaava.

Peps oli tänään loistava, sille tehtiin pelkkää helppoa ja hauskaa. Vaikka koiralle rakennettiin mahdollisimman helppo harkka, ei ohjaajaa päästetty helpolla. Mä itse asiassa luulen, että jouduin tekemään valssinkin, ainakin puolikkaan mutta onneksi paikalla seisten:)