ToTon kanssa aloitettu opetan kontaktit portailla projekti kasahti sitten tänään kiville, arghhhhhhhh

Se ei vaan pysty sinne menemään, ei pysty:(

Lähes kaikki mitä Toope tekee naurattaa meitä ihan suunnattomasti, se on ehdottomasti eniten meille vuosia antava koira, mikäli nauru pidentää ikää pitää paikkansa. Mutta tänään ei enää naurattanut tippakaan, ei minusta ole vaatimaan koiralta sellaista mitä se pysty tekemään, varsinkin kun tietää että tuo koira tekisi ihan mitä ikinä haluaisin, jos se pystyisi.

..vaikka se pystyminen kaikessa huvittavuudessaan on ottaa askel eteenpäin mun jäädessä taakse, mutta se askel on ToTolle vaan liikaa:(

Alusta tuntuu nyt toimivan, ainakin portailla, joten sen kanssa jatketaan, A on käytännössä opetettu alustalla ja se on Toopella NIIN hieno, jos sen saisi toimimaan puomillekkin..

Turhaa tämän viikon treenaus ei ole ollut, hienosti osaa nyt jäädä alustalle, eikä lähde liikkeen voimalla mukaan, eli tätäkin voidaan jatkaa, tosin tällä taidolla ei tee yhtään mitään ellei saa sitä koiraa sinne kontaktille lainkaan, mutta voinhan mä sitten kirjoittaa tänne kisaraporttia tyyliin;

ToTo olisi tehnyt 0-radan, olisi voittanut mutta tällä kertaa 5 vp, eli vitonen puomilta,  MUTTA lukijoille tiedoksi, se olisi kyllä pysynyt siellä kontaktilla, kun vain sinne olisi päätynyt:)))))))

Niitä kisaraportteja odotellessa..