Tänään kaikki koirat saivat extra-treenit:)

Extra-treenit ovat täysin suunnittelemattomat ja puhtaasti fiilikseen perustuvat. Mulle tuli vaan pakonomainen tarve treenata ja kun itse on tosi innoissaan, toki se into tarttuu koiriinkin, niin muutenhan noi on tosi innottomia:))))))

Extroissa ei siis treenata suunnitelmien mukaan, minkä suunnitelmien? Ja kun ei ollut mitään suunnitelmaa, en kunnolla edes muista mitä treenattiin mutta kivaa meillä oli!!!

Illalla oli sitten aksa-treenit ja niissä ei kyllä ollut kovin kivaa..

ToTo oli kyllä tosi taitava, meidän radalla oli toka esteenä kepit ja neljäntenä puomi, minne oli paha kulma. Kun en halua koiraa laittaa pahaan kulmaan, päätin jättää sen kepeille omilleen. Toki tätä on harkattu edeltävästi mutta oli silti tosi hienoa nähdä sen toimivan myös radalla, pisteet Toopelle:)

Muuten treenattiin sitten kontakteja ja ne ei ole Toopen vahvuus, A toimii, Keinu hengenvaarallinen ja puomilla himmaa, kiva yhdistelmä..

..kisaradat saisin kyllä onnistumaan virheittä + ilman loukkaantumisia mutta entä jos haluaa enemmän?

Pepsin kanssa oltiin tänään tosi onnettomia, puolustuksena totean että koira on edelleen 6 kk ja sillä on tokotyyppi ohjaamassa eli..

..teemana oli, siis ei varmaan ollut edes teema vaan meidän kompastuskivi, yhden siivekkeen ympärillä pyöriminen, siis kuka näkee munt pyörimässä yhtä siivekettä ympäri? Ja tämä yhden siivekkeen ympäri pyöriminen tapahtui kahdessa eri kohtaa radalla, hei oikeesti!!

Jossain kohtaa yhden siivekkeen pyörimisen kohdalla tein kuulemma twistin, painotan ettei mulla ole hajuakaan siitä mikä on twist enkä suosittele tätä muillekkaan, twistillä kääpiö meni puomille (jostain puolesta välistä) putken sijaan, eli ei siis hyvä ohjausvaihtoehto lainkaan:)

Mutta Peps teki tänään ekaa kertaa oikeeta keinua, sata toistoa autettuna ja kerran ihan avuitta (kun karkas ja vaan teki), keinu myyty:)

Jatsi oli miedän koirista ainut joka treenasi tänään sitä OIKEAA lajia:) Tosin sekin teki sen ihan fiilistellen mutta NIIN hienosti. Kaukot just eikä melkein, ruutu täydellinen, huokailee..