Viikonloppu vierähti Lahdessa tuomaripäivillä, paljon käytiin taas asioita läpi, tehtiin päätöksiä ja "päätöksiä", summasummarum, toko on ja tulee olemaan arvostelulaji, se on asia joka vaan pitää hyväksyä jos siinä tahtoo kisata:)

Epävirallisessa osuudessa yksipallisuus ja plup, plup olivat teemana, tulkitkoon tämän kuka mitenkin haluaa:))))))

Eilen oli vuorossa taas agit ja siitäkin voisi sanoa plup, plup eli ihan käsille meni!!! Koira osaa, kouluttaja yrittää parhaansa mutta kun Lentsu ei taivu, se ei taivu ja nyt ei ollut kyse edes siitä, että olisin tyyliini sopien vängännyt hurjana vastaan vaan oikeesti yritin, tuloksetta:(

Mutta virheistä oppii, ellei nyt suorastaan ohjaamaan, niin joutuu ainakin miettimään

Mun pitäisi oppia liikkumaan tasaisesti, hmm..

...tokotyypit ei liiku ja toisekseen, tasaisesti? Miten termi tasainen ja minä eivät kuullosta yhteensopivilta

Ja tämä yllä oleva oli kaikki pohdintaa liittyen ToToon, joskaan tasaisen liikkumisen opettelusta ei liene haittaa myöskään kääpiön kanssa tulevaisuudessa??????

Pepsin kanssa mietin, pitäisikö se palkata kädestä? Se irtoaa tosi hyvin ja jos on yhtään isoisäänsä tullut niin palkan tuleminen multa olisi ehkä järkevää.

No, lähden tästä nyt treenaamaan sitä tasaista liikkumista eli jos tämä ei päivity hetkeen niin älkää huolestuko, minut löytää tuolta takapihalta liikkumasta tasaisesti