Takaisin turvallisen tokon pariin:)

Tänään tehtiin ruutua ja teemana oma vuoro & sen odotus & kohtuuttomat häiriöt kehässä:)

Erillaisia variaatioita, lelu ruudussa, tyhjä ruutu, merkiltä palkaten ja Toope teki vielä pari hetsi-ruutuakin läheltä.

Meni hienosti, ainoastaan kerran kääpiö varasti odotusvuoroltaan Toopen ruutuun, muut kerrat odotti kuten muutkin vuoroaan:)

Hienosti kaikki myös kestivät toisensa häiriöinä, oma tehtävä pitää suorittaa vaikka kaverit siinä matkalla tarjoaisivatkin omaa palloaan häiriöksi tai makoilisivat pallo suussa linjalla:))))))

Erityisen happy olen tämän päivän merkeistä, Jatsilla on aina ollut super merkit, niin tänäänkin. ToTon merkit alkaa päivältä muistuttaa Jatsin merkkejä, vaisua stoppia ennakoivaa merkkiä Toope ei ole tainnut tehdä pitkään aikaan..

Ja Peps, silläkin on merkit parantuneet ja tänään teki yhden NIIN hienon, kurjaa tässä on se etten yhtään tiedä mitä tein toisin tällä kertaa, mutta jospa näitä tulisi lisää niin voisin tarkkailla tilannetta, tämän päiväinen supermerkki tuli ihan puun takaa:)))))

Treenien jälkeen pelattiin jalkapalloa kolmella tennarilla, nyt tämäkin sujuu kun kääpiölle on opetettu ettei toisen palloa voi ottaa. Sillä oli ärsyttävä tyyli viedä kaikki lelut Jatsin ja ToTon suusta ja vielä törmäten toiseen, tämän seurauksena kukaan ei halunnut leikkiä kun kääpiö oli mukana joten opetetin sille sitten pelin säännöt ja nyt voidaan taas kaikki pelata yhtä aikaa:)))))

Iltatreenit tehtiin sisällä, vieläkin tulee älyttömän äkkiä pimeä vaikka koko ajan mennään kohti parempaa!

ToTo liimasi päätä alustaan, tämä myyty nyt hyvin ja seuraavaksi kokeillaan kontaktilla. Kaukoissa hinkattiin S-I vaihtoa, se tulee siinä pari milliä eteenpäin joten sitä naksutellaan nyt täydelliseksi:)

Peps teki pikkuisen seuraamista, sillä on nyt sisällä tähän ihan väärä mielentila, yhdistää varmaan temppuiluun tai jotain, oikeesti huutaa ja raivoo eli ei kovin nättiä seuraamista:)))))

Peps teki myös alustaa ja kaukoja, avokaukot on ihan valmiit ja lisäksi naksuteltiin seisomisia, I-S makee mutta M-S vielä hutera eli tekee ihan millä tekniikalla haluaa, hassu pentu:)