Tänään oli agin vuoro mutta aloitetaan Pepsin tunnarista. Tähän asti homma on mennyt niin, että eka tunnari loistava ja toistoilla hosuu, joten "viisaana" päätin että tänään tehdään vain yksi tunnari, kuinkas sitten kävikään..

..eka ja vielä tokakin ihan käsille mutta kolmas LOISTAVA ja siihen lopetettiin. Mitä tästä opimme, ihan turha suunnitella mitään:)

Myöhemmin tehtiin vielä pari tunnaria Jukkikselle esittäen ja ne meni molemmat superisti, eli ei mitään logiikkaa:)

Mutta siihen agiin, Jatsi sai tehdä keinua ja olipa se tohkeissaan:)))))))

ToTo teki nyt ekaa kertaa sisällä treenaamaamme "uutta" kontaktia keinun kanssa ja sehän toimi. Kaiken lisäksi tehtiin se ilman alustaa, näin jatketaan!!!

Lisäksi ToTo treenasi loppusuoraa, ihan ilman esteitä ja ohjaajaa. Seuraavaksi siirretään mukaan ohjaajan TASAINEN liike ja lopuksi ne esteetkin, mutta kaikki aikanaan..

Peps harkkasi keppejä, meidän verkotetut on tuolla lumen saartamina eli paljailla mentiin ja menikin aikas kivasti, selkeästi sillä alkaa olla jo ajatusta pujottelusta.

Kaiken huippu oli se, että keppejä ei voinut aloittaa kuin lähtemältä kontaktilta, pelkät kepit olisivat olleet yksittäinen este ja Peps haluaa tehdä rataa:)))))

Alla pari Sirpan ottamaan vanhaa kuvaa Jatsista agissa, se on aina niin tosissaan:)