Suunnitellusti tänään hallille ToTon kanssa aksaamaan..

Tehtiin hyviä pätkiä ja sitten niitä ei hyviä, kontakteista A ja puomi menivät ihan avuitta täydellisesti, vaikea keppikulma onnistui pienellä vekillä ja takaakierto hypyllä 50/50, eli ToToksi ihan hyvä onnistumis-%

Eka keinu oli katastrofi, hyppäsi sivusta alas ja PURI keinua ihan satasella, voi tsiisus:( Loput keinut olivatkin sitten lähestulkoon täydelliset, hidastaa nyt ennen keinua ihan itse:)

Mutta kaiken kaikkiaan jos treenejä kuvaisi yhdellä sanalla, se sana olisi kaaos. Mistään rennosta, yhdessä tekemisen ilosta ei voi edes hyvällä tahdolla puhua..

Melkein tekisi mieli luovuttaa ToTon kanssa agin suhteen, sen pää ei oikein tunnu kestävän tätä lajia. Vaikka se siitä tykkää kuin hullu kaurapuurosta, ei se voi olla kovin kivaa loppupelissä jos käy tuollaisilla kierroksilla? Mietittiin pystyisikö se Jukkiksen kanssa aksaamaan rennommin, kun sehän on munssa kiinni niin satasella. Ehkä kokeillaan vielä ohjaajan vaihtoa ja mä saan taas melkein vuodeksi unohtaa kisahaaveet, nyyh..

Pepsi pääsi mukaan ToTon siivellä:)

Sen kanssa tehtiin tänään este-treeniä eli harkattiin uusia esteitä. Aloitettiin pussilla ja muutaman avustetun pussin jälkeen tehtiin jo pieni radanpätkä pussin kera:)

Toisella kentällä otettiin uutena muuri ja pöytä, nämä olivat pala kakkua ja niitä tehtiin heti radalla. Hauskinta oli että tässä radalla huomasin tekeväni VALSSIN ihan vapaaehtoisesti, niin se Lentsukin murtuu:)))))))

Vielä lopuksi erillisinä esteinä tehtiin rengasta ja puomia, rengas vastaanottaen ja lähettäen & molemmilta puolilta hienosti. Viimeinen puomi mentiin lujaa, ekaa kertaa jäin jälkeen kun en ehtinyt juoksemaan ohi, alkaa kääpiöllä vauhti kasvaa kerta kerralta:)

Kaiken kaikkiaan jos yhdellä sanalla kuvailisi taas Pepsin treenejä, MAHTAVAA. Siis oikeesti tuon kanssa on niin ihana aksata, se on tosi hyvin kuulolla ja sitä pystyy oikeesti ohjaamaan & lisäksi se irtoaa ihan täysillä kun antaa mennä, kovin samanlainen mitä Jatsi pienenä:)