Tänään aamulla pääsi ToTo yksin hallille aksaamaan. Ajatuksena oli ottaa rengasta tyyliin hyppy - rengas - hyppy, koko aksa-aika oli siis varattu tämän harkkaamiseen..

Mutta rengas olikin tänään pala kakkua ja tehtiin sitten kaikkea muutakin kivaa! ToTo oli ihan super, kokeilin sen kanssa vaikka mitä ja saatiin kaikki onnistumaan ihan helposti. Melkein kaikki mitä tehtiin, tehtiin nollana ekalla ja nekin kohdat missä jouduin ottamaan uusiksi, menivät tokalla hienosti.

Mitä me sitten tehtiin? Ihan ufoa kepeille lähetystä, kulmassa olleen hypyn päällä kääntöä, keinua siten, että tänään en vapauttanut siitä vaan jätin keinulle ja menin ohi, ei aikomustakaan varastaa liikkeen mukana vaan painoi päätä vaan tiukemmin ja tiukemmin maahan:)

Ja sitä rengasta radalla. Renkaan jälkeen oli muuri, este jota on myös harkattu luvattoman vähän ja nyt tein siinäkin kääntöä joka oli vielä viime kesänä aivan mahdotonta meille, pallikat tippuivat vaikka miten ohjasi. Nyt sain käännettyä ilman hipaisun hipaisua, kertosikohan tämä siitä että ollaan kehitytty?

No, iso kehitys oli jo siinä että saatiin treenattua keskenämme ihan supertreenit, normaalisti meidän omatoimi-agit on aivan tolkutonta menoa, joka päättyy aina itkuun ja hammastenkiristysteen, vaan ei tänään, tänään me aksattiin yhdessä ja oltiin pelottavan hyviä:)