Aamulla herätessä havainnoin ulkona olevan ihan hirveän sään, pakkasta muutama hassu aste mutta sellainen myräkkä ettei eteen tai taakse meinannut päästä..

..ei paljon naurattanut kun edessä oli koko päivä ulkona seisomista, nää on näitä ammatinvalinnan kurjia puolia!

Mutta olin luvannut tavoitteellisille että sää on kiva, aurinko paistaa jne. ja uskokaa tai älkää, näin kävi:)))))))))

Mulla on aina ollut hyvät välit tuon sään-jumalan kanssa eikä se tänäänkään pettänyt, sillä tuuli tyyntyi ja se aurinko paistoi, ihan lämmittämällä!

En tiedä kumpi lämmitti enemmän, se aurinko vai koirakoiden osaaminen:)))))))))

Omat jäivät siis tänään treenittä, kotiin tullessa kuitenkin 3 hellyyttävää silmäparia sai munt heltymään pienille sisätokoille, aiheeksi valittiin kaukkarit.

Jatsin M-I hajosi viime vuoden arvokisoissa ihan totaalisesti, jättää vasemman etutassun eteen ja antaa puoli-istuvan vaikutelman, tätä ollaan nyt korjailtu ja paljon. En tiedä onko kyseessä tapa vai mikä mättää mutta leikkien läheltä tekee sen nyt hienosti ja tämähän tässä kohtaa riittää:)

ToTo taas tekee I-S hypähtäen, mikä ei tietysti ole toivottavaa koska ToTohan on ToTo ja voi hypähtää vaikka kuuhun niin halutessaan, joten sen kanssa hinkutetaan nyt tätä..

Pepsi treenasi S-M vaihtoa, jossa haluaisi tulla eteenpäin, eikä se nyt sovi:)

Kivat treenit ja kiva kun jokaisella on oma ongelma, pysyy ohjaajakin skarppina kun jokaisen kanssa vääntää eri ongelmaa:))))))))))