Sen lisäksi että Pepsin agit menevät nyt just kuten haluan, sen tokot vasta menevätkin:))))

Eilen ja tänään ollaan tokoiltu, yhteensä treenikertoja on ollut aikas monta ja pääosin ollaan treenattu ulkona & lelulla, kiitos viikonlopun lumitöiden emme tällä hetkellä huku lumeen:)

Merkki meinasi aiheuttaa harmaita hiuksia, Peps teki merkin -ihan oikein- mutta vauhti / ilme puuttui tyystin. Kokeilin tähän vaikka mitä kikkakolmosia mutta aina se vaan taapersi sinne merkin taakse, taapersi kyllä laukaten mutta ei ampunut..

Tänään päätin että kikkailut saa olla ja annetaan kääpiölle "syy" ampua merkille. Vietiin siis yhdessä lelu ruutuun ja tämän jälkeen kun lähetti merkille ja päästi palkaksi ruutuun, johan ampui. Kokeilin vielä tyhjääkin ruutua ja hyvin ampui sekä merkille että ruutuun, näin jatketaan:)

Noudossa ollaan myös keskitytty pelkkään vauhtiin, ollaan tehty sekä vauhtinoutoja leikkien että kierretty noutokapula suussa valtaisaa lumikasaa, molemmat toimivat tosi hyvin. Vauhtinouto leikissä sain opetettua sen ottamaan kapulan takaa ja kiertoleikissä rysäyttämään sivulle tullessa, rysäytys oli ihan tavoitteena koska mitään hidasteluja ei sivulletullessa kyllä haluta:)

Lisäksi kokeiltiin tänään eteenmenoa lelulle, kyllä lähtee:))))


7 kk 49 cm 15.6 kg mutta asennetta & ilmettä senkin edestä:)
(kuva Sirpa Saari)