Vapaapäivä & kevätsää = PALJON TREENIÄ

Aamulla aloitettiin kuitenkin sisätreeneillä ja aiheena pito. Tänään haluttiin tiivistä otetta kapulasta eli suorannaista vastaanpitoa..

Jatsi on opetettu tällä tyylillä, joten se oli taas PRO ja näytti nuorisolle mallia. ToTolle näitä ei ole juurikaan tehty, koska sillehän pito on opetettu nakilla nenään:)

Mutta ToTo on niin ylioppivainen kaikessa eli parin hairauduksen jälkeen piti kyllä kapulaa niin lujasti suussaan että epäilen olisinko sitä edes käskyllä saanut irti, no eipä tarvinnut kokeilla koska tänään palkattiin se pitäminen eikä irroitusta:)

Pepsi oli sitten astetta vielä hurjempi, se alkoi oikein taistelemaan kapulasta, ei siis pelkästään tiivistänyt otetta vaan lähti vetämään vastaan. Mutta koska tätä ei haluttu, lievensin vähän omaa kättä eli Pepsin kanssa riitti kun piti rauhallisesti kapulasta kiinni.

Toisena tehtiin kaukoja, eka tarjoten eli palkkasin kaikki hienot asennonvaihdot, tässä Jatsi tarjosi vain S-I vaihtoja mutta ne olikin sitten tosi hienot!

ToTon kanssa meinasi tulla ihan hiki, se ehtii tarjoamaan kaikki asennonvaihdot, vilkutukset ja nolot ennen kuin edes ehdin harkita naksauttamista. Pariin otteeseen se sai naksun + maksun vilkuttamisesta ja pari kertaa nolosta, onneksi muutama asentokin saatiin kuitattua:)

Pepsi tarjosi aika tasaisesti kaikkia vaihtoja ja sitä pääsi palkkaamaan kaikesta. Toisella kierroksella olin valinnut jokaiselle asennonvaihdon josta palkka irtoaa kun tätä keksii tarjota..

Edelleen sama homma eli ToTo on vaan liian nopea:) Pepsin kanssa joustin vähän, kun on pentu (!) eli palkkasin sen kerran myös nolosta koska oli niin söpö siinä hävetessään:)))))

Ulkona tehtiin sitten tunnaria ja merkkiä, ja ettei totuus unohtuisi, me myös aksattiin:)

Pepsi teki keinua, jossa tekee nyt ToTo-keinun, vitsit se on pätevä!!! Myös rengasta tehtiin, meni hienosti!

ToTo teki nyt "rataa" jossa harkattiin rengasta radalla. Nyt rengas meni tosi hienosti kaikilla kerroilla ja kaikilta esteiltä. "radalla" oli myös keinu, jossa testasin lähteekö ilman lupaa eteenpäin, ei lähtenyt, ei edes liikkeen voimasta, on se niin tottelevainen:)))))))