Oikeesti me treenataan niin paljon enemmän, mitä tänne ehdin kirjoittamaan, mutta tämä ei varmaan yllätyksenä kellekkään tule:)

Tänään oli kaikilla koirilla teemana seisominen, kaikissa niissä liikkeissä missä nyt seisoa pitää:)

Ja treenit onnistuivat yli odotusten! Jatsi teki sellaisia luoksetulon stoppeja, ettei koskaan ennen, eikä tässä tarvittu kuin pieni kaavan rikkominen, niin johan alkoi pelittämään!

ToTolla pääpaino oli idarin seisomisessa, tiedän että ToTo pystyy tekemään sellaisen sikamakeen jarruseisomisen ja sitä nyt haetaan, ainakin näin yhden treenikerran perusteella voisin kuvitella tässä onnistuvani..

Pepsi oli päivän yllättäjä, se kun ei seisomista osaa, luulin minä! No, siis osaa mutta sen liikkeestä seisominen on sellainen ponneton, ihan siis teknisesti hyvä mutta ponneton, enkä tykkää siitä yhtään. Mutta tänään se oli oikeinkin hieno, vähän väläytteli sellaista jarrustoppia mitä ToTolta hain, enkä ole ollenkaan pahoillani jos saan saman Pepsille:)

Ilta huipentui pienen pienen bc-pennun vierailuun ja sille opetettiin porukalla kuusen kierto, siitä se tokoura lähtee Qirollakin liikkeelle:)