Oli aika lyhyt siirtymä epiksistä virallisiin:)

Tänään siis vuorossa TSAU:n viralliset agit ja kyllä, tuomarina oli Ebba eli sovitusti kisura korkattiin juuri Ebban radalla:))))))

Ei ollut ihan kamalan luottavainen olo lähteä radalle, mulla ei ollut harmainta hajuakaan miten teen alun tai miten teen keppien jälkeisen keinulle viennin. No, ajattelin sitten fiilistellä ja katsoa mitä ToTo tekee ja hyvin saatiin nekin kohdat mentyä:)

Tuomari sen sijaan meinasi jäädä mun jalkoihin kun ei arvannut mun ottavan A:ta vastaan, onneksi ehti alta pois:)

Yhden pitkän kaarroksen päästin ToTon tekemään, ehkä ihan turhaan mutta onhan meillä aikaa:)

Toiselle radalle vaihtui tuomari, kiva rata Heidilläkin oli mutta valitettavasti keskellä rataa oli RENGAS, eikä ToTo oikein hahmottanut tätä, ei kyllä osaakkaan rengasta kovin hyvin! Siinä sitten rengasteltiin ihan tovi jos toinenkin, Toope yritti kiertää renkaan, meni vissiin kahdesti alakautta läpi ja jollain sadannella kerralla sitten onnistui suorittamaan renkaan oikein ja päästiin jatkamaan rataa..

Loppurata oli aikamoista pyörimistä, kummallakin oli vähän tunteet pinnassa regastelujen jälkeen joten yhteistyö löytyi sitten vasta ihan loppuradasta, mutta päästiin kuin päästiinkin rata läpi:)

Eli tämän päivän saldona 0-voitto + hyl, eli aina ei voi voittaa, ihmeellistä:))))))

Kisojen para saldo oli kuitenkin keinu!! Taisin keksiä miten saan ToTon suorittamaan keinun virheettömästi ja ennen kaikkea turvallisesti, katso vaikka:)