Tervetuloa kesäaika, tervetuloa pitkät, valoisat ja lumettomat illat, no lumettomuutta saadaan vielä hetki odotella mutta olen nähnyt jo ruohoa:)

Talviajan loppumista juhlistimme treenaamalla, tietenkin tokoa!!

Otin kaikki koirat tokoryhmän treeneihin kun en jaksanut arpoa kuka pääsisi ja millä perusteella. Meillä olikin käytössä edeltävien kisojen johdosta kaksi kehää ja näin saatiin treenattua myös toisen kehän häiriöitä, oikein hyvä juttu!

Jatsi oli taas -elvis- se teki tyynen rauhallisesti omat juttunsa, vauhtia & varmuutta löytyi vaikka muille jaettavaksi, se treenasi ruudun, ohjatun, idarin ja kaukot, jotka olivat superit:)))))

ToTo treenasi samat liikkeet + p.istumisen ryhmässä ja hyppynoudon. Toopen treenit menivät tosi hyvin, muutamaa asiaa pitää muistaa treenata eli idarissa seisomiseen takapalkka, istumiseen etupalkka ja samoin maahanmenoon, ainakin välillä..

Ruutuun taas tennari, muuten en pääse treenaamaan häiriöillä, tennari siis ainakin kokeeksi, luulisi sen toimivan ruudussa kun toimii idarissakin?

Ohjatussa lähtee millä käskyllä tahansa (hyvä) ja kaartaa tarpeeksi syvälle (hyvä), nyt helpotusta "näkymättömiin" kapuloihin vaikka ruoholla, jahka se ruoho pilkistää koko kapulan verran:)

Mutta kaiken kaikkiaan ToTo meni hienosti, siitä tulee vielä huippu tokottelija!

Pepsi aloitti treenit ruudulla ja sen ruutu näyttää nyt NIIN hienolta. Ekaa kertaa tehtiin idarin alkeita, joissa merkit tuottivat vähän vaikeuksia, niitä olisi pakko ollut mennä tutkimaan..

..mutta alkuinnostuksen jälkeen tehtiin ihan kivaa idarin seuraamista ja yksi maahanmenokin mun kiertäessä ringin, vapautus etupalkalle. Nyt taitaa Peps kokeillut kaikkia evl-liikkeitä jossain muodossa, idari jäi vimpaksi koska se on tyhmä ja tulee muuttumaan, niin sitä ei hirveesti jaksa treenata:)

Vimppana Peps teki vielä elämänsä ekan häiriöruudun eli idarin merkit olivat siinä matkalla mentäessä ruutuun, kääpiö ei edes vilkaissut idarin merkkejä eli ruutu myyty:)