Tänään aksaamaan pääsi nuoriso:))))

ToTo väläytteli oikein hienoa osaamista mutta toki  sitä palautetaan ohjaaja maanpinnalle menemistä saatiin nähdä myös:(

Huippista oli että ToTo teki 2 radan pätkää nollana ja vielä peräkkäin, eli ToTon eka tuplanolla:)))))))

Pepsi teki pentutreeniä kuten pennun kuuluukin, meni hienosti 4 esteen rataa putki - hyppy - takaakierto -hyppy. Tämän lisäksi teki kokonaiset kepit ilman mitään apuja, siis se osaa pujotella jo nyt vaikka en ole ohjureita edes vielä tilannut, outoa.....

Keinua tehtiin erillisenä, otin vastaan loppupäässä ja siinä me pikkuisen keinuttiin, kuten pentujen kanssa tehdään ja kun selkäni käänsin se teki keinun sitten ihan itse, ja näytti vielä tosi pätevältä omasta mielestään:)

Tehtiin myös puomia ja sieltä se tippui, ei loukannut vaan laskeutui hienosti neljälle jajalle mutta kyllä mä säikähdin. Otettiin puomi heti uusiksi ja ajattelin kulkea siinä mukana tukemassa kun varmaan säikähti itsekkin..

..JA PAS...T se teki puomin jos mahdollista entistä kovempaa, enkä todellakaan ehtinyt tukemaan pikku pentua, en fyysisesti enkä henkisesti:)

Näiden tunnelmien myötä toivotamme kaikille mukavaa pääsiäistä, menestystä niille jotka kisaa ja muille treeni-iloa!!!!!!!!!!