..Irtoamista & estehakuisuutta, eli taas agia:)

Jatsi ei varsinaisesti treenannut, kunhan näytti nuorisolle miten tämä homma ihan oikeesti tehdään, se kyllä irtoo ja hakee kaikki esteet siinä matkalla!

ToTo hakee hyvin esteitä mutta ei irtoa, eli sille tehtiin tosi helppoa suoraa jonka päässä oli lelu, alkoi ehkä aavistuksen varmemmin etenemään. Yritin nyt ToTon kanssa olla mahdollisimman passiivinen, jotta se -eteen- käskyllä uskaltaisi paahtaa eikä kysyisi joka esteen jälkeen neuvoja.

Lisäksi tehtiin vähän takaaleikkauksia, jotka menivät tosi hienosti siihen nähden, ettei näitä ole oikein Toopen kanssa koskaan päästy harkkaamaan, näiden treenaus kun vaatii ensin sen irtoamisen:)

Myös rengasta treenattiin:)))))))

Pepsi taas irtoaa kyllä muttei hae esteitä, se voi ihan huoletta juosta myös ohi:)

Eli sen kanssa tehtiin aluksi ihan suoraa siivekkeiden läpi juoksua lelulle. Sitten pikkuhiljaa siirtelin esteitä vähän linjasta pois, samalla taas helpottaen viemällä palkan jo sen ensimmäisen ei suorassa linjassa olevan esteen taakse ja alkoi sujua oikein kivasti!

Aikamme kun oltiin juoksenneltu niitä siivekkeitä, tehtiin myös takaaleikkauksia. En ole kyllä yhtään varma ohjautuiko tuo mun liikkeen mukaan vai sinkosiko vain palkalle?

Extra-treeninä nuorisolla oli oman vuoron odotus, aluksi aloitettiin siten että siirtelin nuorisoa sisältä ulos ja toisinpäin mutta sitten en enää jaksanut vaihdella koiria eli omaa vuoroa piti vaan odottaa siinä sivussa. Yhden kerran jouduin sanomaan sekä Toopelle että Kääpiölle oikein kunnolla ja sen jälkeen ne makoili ihan rauhallisina vuorotellen toisen aksatessa.

Hyvä että tämäkin tuli testattua, nyt helpottuu tuo takapiha-aksaaminen aika lailla:)