Tänään sai taas nauttia huomionosoituksista kun vuorossa oli Varsinais-Suomen kennelpiirin vuosikokous. V-S kennelpiiri palkitsee piirin alueen koirat kansallisista ja kansainvälisistä menestyksistä.

Kokoukseen lähtiessä laskin, että olen kisannut nyt 10 vuotta arvokisatasolla (ekat SM-kisat kisasin -99) ja näistä seitsemänä vuotena olen ollut ko kokouksessa palkittavana, aika hyvin kun mukaan mahtuu yksi vuosi jolloin en arvokisoissa kisannut..

Jatsi on minuakin parempi, sillä se ei ole ikinä jäänyt palkitsematta, se on joka ikinen vuosi pärjännyt joko kansallisella tai kansainvälisellä tasolla, aika usein molemmissa:)

Tänä vuonna meitä muistettiin ennätyksellisesti viidestä saavutuksesta, eli SM-kulta, PM-kulta, MM-pronssi sekä joukkue MM-kulta ja PM-hopea, taas saa naulailla laattoja seiniin:)

Jatsi on ollut kyllä kaikkina näinä vuosina aivan uskomattoman IHANA kisakoira, aina hyvällä tuulella, aina parhaansa tekevä ja VARMA kuin kallio, siihen voi aina luottaa!!


Simply THE best

Reiluuden vuoksi laitetaan tähän vielä yksi muistelukuva Karasta, Kara oli koira joka opetti minulle tokoa, ilman Karaa en olisi tässä ja nyt, eikä Jatsi oli Jatsi, ainakaan mestaruuksin mittatuna..


Kiitos Kara, olit paras opettaja mitä ihminen voi itselleen saada

Kuvat Sirpa Saari