Onhan kaikki varmasti kuulleet että TPS voitti Suomenmestaruuden:)

Muita merkittäviä tapahtumia täällä päin, oli Vapun käynti jossa tsekattiin Pepsin hyppytekniikkaa, iso kiitos Vappu. Mitään sen tarkempaa en osaa noista treeneistä kertoilla, koska tuo hyppytekniikka on vieläkin melkoisen hämärää aluetta mulle..

..Mutta hyvin Pepsi hyppäsi (Vappu korjaa, jos ymmärsin väärin) ja koska sen kehitys on kuitenkin vielä täysin kesken, ei pidetä mitään kiirettä hyppykorkeuden nostolla.

Samaa mieltä oli Piira, jossa taas olivat kaikki koirat torstaina hoidettavina ja WHAT, mikä on todennäköisyys kun vie 3 aktiivisesti harrastavaa koiraa Piiralle, 1 terve? 2 tervettä? EI, vaan 3 tervettä (siis kunnossa olevaa) koiraa, KERRANKIN:))))

Jatsilla ei ollut mitään missään, taisi olla eka kerta ikinä näin! ToTolla vähän jumeja, mutta ei silläkään mitään ihmeempää, hännän alue nyt tietysti jätettiin tyystiin hoitamatta:(

Pepsiä pelkäsin eniten, se kun törmäilee tyhmänä pentuna PALJON. Mutta ei silläkään ollut mitään merkittävää, jotain pientä ja kaikki saatiin helposti hoidettua. No, helposti ja helposti. Peps ei vielä ole tottunut hoidettavana olemiseen, joten sitä vähän harmitti...

Tänään kierreltiin puita, teemana sylkkärit ja vaikeutena ne vasemmalle, huoh..

Oikealle sain kaikki kääntymään aika kivuttomasti mutta vasemmalle oli tosi hankalaa, muistaisipa nyt treenata näitäkin vähän useammin:)

Kiertämisiin jäikin sitten tämän viikon agi-saldo, Pepsin agi-ryhmän treenit peruuntuivat kun Ellu loukkasi jalkansa pahasti, iso hali Ellulle!!

Tokoiltu ollankiin sitten PALJON. ToTokin on tokoillut, se ei ole yhtään kipeän oloinen eikä häntäkään ei roiku eli pikku hiljaa sen kanssa voi aloitella taas treenejä. Oman hankaluutensa tietysti asettaa se, etten halua istuttaa tai makuuttaa sitä, niissähän se kipureaktio alunperin pahimpana ilmeni:(

Välillä saa käyttää mielikuvitusta kun tosiasia on että kaikki liikkeet tokossa alkaa istumisesta ja päättyy istumiseen, mutta paloja sieltä täältä eli niitä liikkeiden keskiosia:)

Jatsi on treenannut kaikki liikkeet ja kaikki on mennyt tosi hyvin, mitä nyt silläkin tökki se sylkkäri vasemmalle mutta eri syistä kuin nuorisolla. Jatsi nimittäin sitten kiersi kun kerran kiertämään pääsi, eli eihän se ollut missään sylkkärietäisyydellä kertaakaan:))))

Pepsin liikkeestä seisominen on nyt valmis, JEE. Muutin käskysanankin kokonaan. Seiso-käskyä tulee kuitenkin käytettyä arjessa aika paljon ja silloihan riittää kun seisahtuu, mitään seinästoppeja kun ei arjessa vaadita:)

Samalla siirsin uuden sanan myös luoksetulon pysäytykseen ja sekin on nyt niin hieno!! Lisäksi Peps on tehnyt tällä viikolla paljon kokonaisia liikkeitä, kaikista luokista. Lähinnä testaus mielessä että saan käsityksen siitä mitä se oikeesti osaa..

..Ja paljonhan se  osaa!!! Nyt siirrän Pepsin treenejä enemmän vauhtiin ja tarkkuuteen, sopivassa suhteessa molempia ja jätän kokonaiset tauolle.

Ja uskotteko tätä? Mulla käy tokokurssilla koira joka ei osaa istua, ei seistä, eikä kävellä ja silti se treenaa ylempien luokkien liikkeitä ja on niissä tosi taitava, terkkuja Täplikselle:)

Hauskaa vappua!!!!!!!!!