Tällä viikolla on ollut tosi lämpimiä päiviä ja koiruudet on olleet tosi paljon ulkona. Maa on kuitenkin vielä kylmä ja tuon onnettoman rasvaprosentin ja vähäisen karvan omistama ToTo ei sitten tätä kestänytkään:((((

Eilen illalla tokoiltiin, kuten aina tokoillaan ja ToTo ei pystynyt menemään maahan eikä istumaan. Kaukot on yksi Toopen lemppariliike ja ongelmana enemmän se että vaihtelee asentoja ihan itse kuin että ei tekisi..

Maahanmenon se teki siten, että sillä oli etupää (myös pää) maassa, mutta takapuolta ei saanut maahan. Istumaan ei kyennyt ollenkaan. Ei nyt ekana tullut mieleen, että koira olisi kipeä joten siinä sitten houkuttelin ja ärisinkin, mutta tuloksetta:(

Aikani siinä ihmeteltyäni, päädyin siihen että nyt ei kaikki ole kunnossa ja pikakonsultaatio henkilääkärille ja kello soimaan taas aamuyöstä, että pääsee heti kasilta soittamaan lääkäriä. Kerrankin kävi tuuri ja päästiin omalle eläinlääkäriasemalle peruutusajalle.

Aamulla mä heräsin PLIM, se on vesihäntä ja sehän se oli!! Nyt ToTolainen on kipulääkkeillä ja douppauksen vuoksi jää seuraavat agi-kisat kisaamatta, kurjaakin kurjempaa mutta pääasia on että tulee kuntoon!!!

Jos jotain positiivista, niin koirilla olisi ollut jokatapauksessa treenivapaa viikonloppu edessä:)