Tänään siis vietettiin Jatsin synttäreitä ja oli kyllä vaisuimmat bileet ikinä eli tosi hyvä kun tuli viikolla juhlistettua etukäteen:)

Mutta Jatsi on aina onnellinen, ihan sama mitä tehdään vai tehdääkö edes mitään, osaisipa sitä itsekkin olla tuollainen!!!

Eilen jatkui Pepsin agi-kurssi ja teemana oli takaaleikkaukset, kiva juttu, ne mä osaan ja niistä mä tykkään. Näin siis luulin eiliseen asti..

Hirveetä vääntöä, koira piti a) saattaa putkeen lähes itsekkin sinne mennen b) kalastaa putkesta nenästä pitäen ja vielä kaiken huipuksi c) juosta esteiden päälle lähes tulkoon, huh huh:)

Mä olen tottunut leikkaamaan vähän kauempana ja vähän eri tavoin, enemmän kroppaa ja vähemmän käsiä. Nyt pääpaino oli käsillä, joita piti vääntää oman kropan ympäri ja sitten vielä vaihtaa vääntöä samalla kun juoksi, siis juosten vaihdetaan kättä jota kierretään oman kropan ympärille, kuullostaako helpolta?

Ellu vielä sanoi, että käden väännön pitää tuntua hankalalta, tosi kiva laji:))))))

Pepsikin näytti siltä, että pian saan aksata ihan itsekseni, olin varma että se lähtee kotiin kun tehtiin tyyliin miljoona yritystä ja miljoona kertaa epäonnistuttiin:(

ToTo kovan onnen koira vaan jatkaa hännän riiputusta, välillä häntä on ihan normaali ja seuraavassa hetkessä taas roikkuu hervottomana. On myös kosketusarka ja vesihännän olisi jo pitänyt parantua!! Hoitavalle lääkärille soitin ja hän oli nyt sitä mieltä, että häntä on mahdollisesti murtunut, voi dääm:(

Jos oireilu jatkuu, kuvataan ensi viikolla ja sitten ollaan viisaampia..

...tai aloitetaan henkilääkärin konsultaation perusteella AB-kuuri bakteeritulehdukseen, tylsää sekin mutta pienempi paha, levossa nyt anyway, joka ei ToTolle ole ihan helpppppppppoooooooooo:(