Nyt pystyy pihalla jo aksaamaankin, tosin vain Pepsin kanssa, Toopen jarrutuksia ei nurtsi vielä kestäisi:)

Mutta tärkeysjärjestyksessä eli tokoista aloitetaan!!!

Jatsi sai tehdä vain pari merkkiä häiriössä, sille ei tälle päivälle ollut suunniteltu treenejä mutta kun niin kovasti halusi, niin pitihän senkin saada tuntea itsensä tärkeäksi:)

ToTo teki vaikeutettua ohjattua, heittelin kapulaa sinne sun tänne, kerran kuusenkin alle ja ToTon tehtävänä oli mennä merkille ja sieltä kapulalle, missä se milloinkin sattui olemaan. Kiva treeni ja Toope selvisi siitä hienosti, vain pariin otteeseen unohti ensin merkin mutta sain hienosti korjattua.

Pepsi teki tunnaria, eli omaa piiloteltiin, hyvin käytti nenää!! Ruudun Peps teki ihan kokonaisena x 2, hyvin pysyy ruudussa ja tulee lujaa sivulle kutsuttaessa! Merkkiä tehti ohijuoksuna, hyvin juoksi kauas ohi. Seuraamistakin yritettiin, mutta se ei oikein napannut tänään joten siirrettiin seuraamiset päivään toiseen:)

Ja sitten paikallaanmakuu siirtyi nyt ulos ja lelupalkalle, siellä se mun pentu makasi yksin isolla pihalla, ihan aikuisen oloisena, snif:)

Sitten Peps sai vähän aksatakkin, nyt tehtiin ihan helppoa pentuagia. Loppusuoraa lelulle, tyyliin 3 siivekkeen läpi juoksua. Sama juttu mutta eka este takaakiertona ja kahden esteen loppusuora perään.

Ja sitten me tehtiin ikäänkuin takaakierto väärinpäin ja yhden siivekkeen läpi ampuminen. Puolikkaat kepitkin tehtiin, on siinä aika pätevä, tosin odotan niitä ohjureita ihan hulluna, pääsis treenaa kunnolla:)