Tänään ollaan treenattu useaan otteeseen, treenit on menneet ihan superisti.

Sisällä Jatsi sai tehdä tuu-taa leikkiä uudella tavalla eli nyt tuu osuus piti ryömiä ja taa peruutettiin kuten ennenkin, tämä oli Japsukasta ihan hullun hauskaa, kuumeni kuin höyrykattila:)

ToTo jatkoi jalkojen nostelua, tänään oli vuorossa etujalka ja nousipa sillä pariin otteeseen myös etu ja takajalka yhtäaikaakin:)

Pepsi jumppasi kaukoja, nyt teki liikkumattomat evl-kaket, matkan ollessa tietysti vielä aikas lyhyt. Tätä toki edelsi yksittäisistä asennoista palkkaus..

Toisessa setissä vahvistettiin päätä etupalkalla, olisi varmaan maannut siinä tunnin:)

Pihalla treenattiin ruutua & malttia, eli 2 koiraa odotusvuorossa ja yksi sai aina vuorollaan ruutuilla. Odottelut menivät hyvin, kerran Pepsi "unohti" odottaa ja kirmasi isoisän kanssa yhtä aikaa ruutuun, eipä unohtanut toista kertaa kun vähän huomautin asiasta:)

Jatsi sai tehdä läpijuoksun lelulle, vaihteeksi tein narujen kanssa ruutua ja tämäkin läpijuoksun jälkeen sai ruudun taas naruttaa ihan uudelleen!

ToTo treenasi ampumista ruutuun, lähtee kuin nato-ohjus jos olen lähellä merkkiä mutta oikealta matkalta vielä hiipparoi, hiipparointi on tässä tapauksessa kovaa vauhtia ruutuun menoa muttei ammu kuin ohjus ja ohjusta nyt haetaan:)
Varmaan pitää hetken aikaa sitten olla lähempänä merkkiä..

Pepsi sai tehdä myös isojen poikien tyyliin evl-ruutua nauhojen kanssa, ekat kaksi lähetystä palkkasin merkiltä ja kolmannella pääsi ruutuun ja lelulle, sanomattakin selvää että taas keräilin naruja pihalta, huoh:)
Eli vauhtia riittää, se saisi itse asiassa mennä ruutuun vähän hitaammin, koska tuosta vauhdista sitä taitaa olla mahdotonta pysäyttää oikeaan kohtaan..

Ja treenit jatkuu, nyt oli vuorossa tokoryhmän treenit ja yksinoikeudella ToTo...

Lähdettiin jo tuntia ennen treeneihin että ehditään lenkkeilemään Kuppiksella kunnolla, tarkoituksena oli bongata vähän häiriötä mutta koska satoi, ei hengellä heiluvaa missään:( Mentiin sitten pesismatsiin ja sieltä saatiin kunnon häiriöt alle:)

Ennen treenejä tehtiin muutama ruutu, olin nyt lähellä merkkiä ja sain Toopen huutamaan ruutuun menossa, kaiken maailman virheitä saa aikaiseksi kun hetsittää tarpeeksi:)))))

Mutta eihän se oikeessa ruudussa huuda, joten ihan sama mitä meidän leikeissä tekeepi. Testasin kuitenkin "varmuudeksi" oikean ruudun heti perään ja teki just eikä melkein ja ihan ääneti:)))))))

Itse treenit olikin sitten ihan huippuhyvät, teemana häiriö!!! Koska sateinen Kuppis ei tarjonnut ulkopuolista häiriötä kuin aivan vähän, sovittiin että treenataan kaikki yhtäaikaa ja sillä tavoin saatiin häiriötä enemmän kuin tarpeeksi:)

5 koiraa kentällä tekemässä samaan aikaan, jokainen omaa juttuaan, leluineen ja nameineen. Tonto oli ihan PRO, se kyllä reagoi kaikkeen mitä kentällä tapahtui mutta se ei millään tavalla vaikuttanut sen omaan tekemiseen eli keskittyi ihan satasella:)

Kaikki muut liikkeet tuli tehtyä paitsi tunnari ja hyppynouto, nämä jäivät tekemättä vain välineiden uupumisen vuoksi. P.olot Tonto teki eri kavereiden kanssa, vähän se ihmetteli miten porukka vierestä vaihtuu ja hän vaan pysyy mutta muuten hienosti, saatiin vielä istumiseen extrahäiriötä kun pyysin kavereita aiheuttamaan härdelliä istujien takana:)))))

Ja jotta täydellisellä päivällä olisi täydellinen loppu, pääsi ToTo vielä shelttilenkille, kiitos kavereille kun huolitte vääränrotuisen mukaan:))))))