Tosi nopsaan tuli Pepsin vasta-ainevastaus ja hyvin oli vasta-aineita, eli mailman valloitus voi alkaa:))))))

Pepsi on opetellut kulkemaan kottikärryjen kyydissä, se on kyllä uskomattoman rohkea pentu ja tasapainottaa itseään loistavasti, kun mun kärräämänä ei meno aina ole ihan tasaista:)

ToTokin sai kokeilla kottikärryilyä, mutta ei se uskaltanut olla mun kyydissä ja Jatsi ei halunnut edes kokeilla:)

Tämä perjantai meni sitten sisällä treenailuksi kun kastuttiin lenkillä jo sen verran isosti, ettei enää huvittanut treenata sateessa:(

Ekalla kierroksella treenattiin noutokapulan kanssa sivulle peruuttamista, Jatsi on kehittynyt tässä hurjasti, peruuttaa jo pitkänkin matkan eikä kiepsahda ympäri. Nuoriso-osasto on tässä aina ollut taitava.

Toisella kiekalla kaukoja, Jatsi teki M-I ja on tässä nyt ihan ylisöpö:)

ToTo kokeili vähän kaikkia asentoja, lähinnä tsekkasin aiheuttaako asennot kipuilua häntään, en tuntunut aiheuttavan, sen verran villinä tarjosi kaikkea mahdollista:)

Peps teki M-S, sain ehkä 10 loistavaa toistoa ja kaupanpäälle itsensä ympäri pyörimistä, noloa, peruuttamista ja tekiköhän se vielä jotain..

Vimppa kierros, se tärkein oli -moi-, tässä Jatsi ei oikein tajua tätä yhden tassun logiikkaa, vaan huitoo minkä kerkiää molemmilla tassuilla, hassu Puupi:)

ToTo taasen on tässä ihan PRO, tämä on ehkä ainut asia minkä Toope tekee vakavana ja onhan se moikkaaminen vakava asia, myönnetään:)

Pepsi ei paljon moikkaile mutta sen sijaan se osaa mennä putkeen mistä vaan. Sillä on ollut nyt työn alla pimeä putki ja se on näissä loistava:)