Nimittäin jalka ja väärät tunnarit eikä nyt puhuta Pepsistä, joka ei vieläkään nosta jalkaa vaan ihan itse ToTosta:)

Opetin Toopelle ehkä vuosi sitten jalan nostamisen, opetus jäi vähän kesken eikä päästy edes sinne saakka että tempun olisi voinut nimetä..

Nyt päätin sitten jatkaa tämän treeniä, mutta millä kertoa koiralle mitä halutaan kun edellisestä toistosta on yli vuosi eli tuskin tarjoaa tätä ekana, käskysanaa ei ole, eikä mitään mielikuvaa miten tämän edes aloitin joskus opettamaan, hmp hiukkasen hankalaa..

Ja mitä tekee ToTo, tarjoaa ekana jalan nostoa!!!!!!!!!!!!!!!!!! Siis lukeeko tuo mun ajatuksia vai mitä ihmettä??????

Väärät tunnarit nousivat sitten mun hetsatessa Toopea vähän yli, sillä kiehahti kerta kaikkiaan ja ekalla nosti vaan nopsaseen jonkun, toistolla vähän ikään kuin haistelikin mutta maltti ei riittänyt, kolmas kerta toden sanoo ja teki superhienon tunnarin ja sellaisella vauhdilla että puoletkin siitä riittäisi.

Tehtiin sitten vielä ihan kisamainenkin tunnari ilman hetsin hetsiä ja vau, vauhti säilyi upeena eli näitä lisää väärien tuonnista huolimatta:)))))

ToTo järjesti itselleen myös pujottelukiellon rikkomalla kepit, naps vaan kepistä kiinni, kepit kumoon ja tukiraudat katki. Nyt ei saa pujotella ennen kuin saadaan tukiraudat hitsattua takaisin, miten se slogan meneekään...