Tänään peruuteltiin koko lauman voimin, vain mulla oli lupa kulkea eteenpäin:)

ToTo aloitti kepeillä, eli harkkana oli peruuttaa keppien matka ja palkaksi pääsi kepeille. Kaikkein nopeiten pääsi ja kulma oli helpoin jos peruutti suoraan, ToTo peruutti aika vinhaa vauhtia ja melkoisen suoraankin.

Toisessa harkassa pääsi putkeen ja sieltä vielä kepeille, eli melkein kuin rataa olisi tehnyt:)

Vimppa harkka olikin puiden kiertoa, eli kun riittävästi peruutti ja haluttuun suuntaan, pääsi kiertämään puuta ja jos oli nopea peruutus alla, sai kiertää 2 puuta:)

Lisäksi Toope sai vähän ruutuilla, olen nyt ajanut sille uutta käskyä & mielentilaa, eilen sitä tehtiin lelulle ja tänään tyhjään ruutuun, toimi hyvin!

Jatsi pääsi seuraavaksi kulkemaan takaperin, peruuttaa sellaiset 3-4 m ja sitten tarvitsee paljon apuja. Peruutti saman matkan mitä Toope mutta välimatka meidän välillä oli koko ajan sen 3-4 m ja lisäksi karkaili itsekseen myös kepeille, se on niin aksakoira olevinaan:)

Pepsi ei ollut kuullutkaan mistään takaperin kulkemisesta, se vaan kaukoili. Peruutti ehkä metrin (oli tekevinään kaukojen seisomista) ja sitten jumppasi kaikkia asentoja itsekseen, toki sitten seisomisessa peruutti taasen sen metrin:)

Tehtiin sitten välillä kaikkea muuta ja uusi yritys peruuttamiseen, nyt se tajusi ja sitten peruuttikin hyvin:))))