tokotukset nyt takana:)

Pari kierrosta tehtiin ensin sisällä ja ToTo pääsi aloittamaan, olipa poika polleena kun aina on yleensä keskimmäisen roolissa ja nyt kerrankin eka:))))

Toope teki sivulletuloja kaksi settiä, nyt vahvistin pään asentoa ja alkoikin tekemään hyvin päällä nojaavaa sivulletuloa & sivullaoloa, toki Toope nyt vähän yritti siinä samalla vilkuttaakin mutta tänään ei vilkutuksista palkkaa herunut:)

Jatsi sai ryömiä ja tehdä sivulletuloja, sille vahvistin paikkaa vähän taaempana, hyvin hakee nyt taaemmas ja ryöminen oli tietty taas ylisöpöä:)

Pepsillä myös teemana sivulletulot ja toisena vilkutus, pitää nyt yhden koiran saada vilkuttaa:)

Pihalle pääsi sitten vain nuoriso-osasto ja ToTo taas ensin. Tehtiin pitkät pätkät seuraamista, välillä vapautin & kisapalkkasin mutta lelu irtosi vasta kun seuraamiset oli seurauttu. Ohjattu (vasen) tehtiin kertaalleen, tässä taas piti kapulaa kuin henkensä hädässä ja irroitti vasta kolmannella tai neljännellä käskyllä, ehkä en nyt vahvista pitoa tämän enempää..

Lisäksi tehtiin ruutua, jossa teemana loppuosa, tein pari vaikeutettuna loppua mutta hyvin ToTolainen näistä selvisi:)

Peps aloitti merkillä, joka alkaa näyttää nyt ihan merkiltä. Menee lujaa ja seisoo merkin takana ihan suoraan, hyvä kääpiö!! Lisäksi tehtiin seuraamista pitkät pätkät, vähän vasemmalle käännökset taas hankalat eli näitä seuraavissa treeneissä PALJON ja namipalkalla! Tänään palkkasin seuraamisenkin lelulla eikä tuntunut hyvältä ollenkaan eli back to candy.