Viime viikolla tokoiltiin kääpiön kanssa huonoimmat tokot ikinä!!!

Aloitettiin paikallaanmakuulla, ryhmässä 3 koiraa ja kääpiö keskellä. Kääpiö on nyt keksinyt että paikallaan makaaminen on tylsää (no, tottakai se on tylsää) ja jos on tylsää, ei tarvi olla:(

En saanut sitä edes maahan vaan se hilppasi jo ennen aloitusta parkkiksen suuntaan, ei edes korvaa heilauttanut mun kutsuille, ei niin maanitteleville eikä niille vähemmän maanitteleville..

Kiltti ohikulkija sitten pyydysti kääpiön ja palattiin paikallaan oloon uusiksi ja tehtiin se ihan sääntöjen mukaisesti.

Tämän jälkeen oli kuitenkin treenaaminen ihan toivotonta, ei osaa seurata, ei osaa noutaa, ei osaa mitään!!! Ruutuun osasi juosta lelulle, ihme:)

Lopuksi vielä uusi p.olo, joka muuten hyvin, mutta sivulta ei siis voi mennä maahan ja niin kuin tätäkin on treenattu -repii hiuksiaan-

Laitoin edestä maahan ja sitten se makasi siellä marttyyrina ihan kyljellään silmät kiinni, ei oo todellista!

Perjantaina sitten kotipihatreeneissä kykeni kyllä tekemään paikallaanolon mutta seurata ei voi, ei vaan voi...

Eilen osasi taas kaiken...

Agilityrintamalle sen sijaan kuuluu himppasen parempaa, sekä Peps että ToTo ovat treenanneet kontakteja, ensiksi mainittu osaa nyt vapautuskäskyn, jälkimmäinen osaa kun muistaa, aina ei vaan muista:)

Pepsi on myös keksinyt loistavan treenin itselleen; ensin se varastaa treenilelun, se suussa se suorittaa puomin, pudottaa puomilla ollessaan pallon alas, tekee kontaktin ja ampuu lelulle, tarvitseeko tuo ohjaaja ollenkaan?

Poikkarissa ja sylkkärissä joudun menemään aika pitkälle esteen taakse molempien kanssa, eikä kumpikaan tule käteen hikisen nakin takia, tyhmä hyppyeste on PALJON kivampi:)

Lisäksi Peps on treenannut avokkia, joka sujuu jo hienosti ja kestää etulelunkin keppien päässä, tämä etulelu helpottaa kummasti tätä harjoittelua. Vielä kun joku muistais liikkua radan (oletetunkin) suuntaisesti eikä ihastella paikoillaan koiransa lelun ottoa:)

Eilen onnistuin vielä polttamaan itseni kunnolla eli nyt voi hyvillä mielin keskittyä taas työntekoon rannalla makoilun ja surkeiden treenien sijasta:)